Μάριος Ιωάννου: Το σπαρακτικό μήνυμα για τον 1 χρόνο από τον θάνατο του συντρόφου του


Μάριος Ιωάννου: Το σπαρακτικό μήνυμα για τον 1 χρόνο από τον θάνατο του συντρόφου του

\"Θρηνούμε την απώλεια του και γιορτάζουμε τη ψυχή του\". 

Πριν από ακριβώς ένα χρόνο ο ηθοποιός Μάριος Ιωάννου συγκίνησε όλους αποκαλύπτοντας πως ο σύντροφος του έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετλων . "Ο άνθρωπος της ζωής μου, που ζήσαμε μαζί 18 αγαπημένα χρόνια έγινε φως στον ουρανο και θα φωτίζει την ψυχή μας. Το σώμα του θα δοθεί στη γη να γίνει γιασεμια και φριαντάφυλλα για να μεθούν οι αισθήσεις. Για το σώμα θα φροντίσει η κηδεία που θα γίνει στο ναό Petruskirchen στο Gerlingen (70839) στη Στουτγάρδη την Παρασκευη η ώρα 15:00 που είναι ο τόπος που γεννήθηκε.

Όσοι δεν θα είστε παρακαλώ θυμηθείτε να κοιτάξετε τον ουρανό και να χαμογελασετε πλατια στον Αχιμ . Θα μεγαλώσει το φως και θα θεριεψουν τα λουλούδια . Aγαπη σε όλους και ευχαριστώ για τα γεμάτα αγάπη μηνύματα σας που δίνουν δύναμη στη ραγισμένη μου καρδιά που πάντα αναζητεί το φως .Όπως και του Αχιμ μου".

Σήμερα με αφορμή τον 1 χρόνο από τον θάνατο του συντρόφου του, ο Μάριος δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον Achim, γράφοντας: "Πλησιάζουμε στην ημέρα που θα κλείσουμε ένα χρόνο χωρίς τη φυσική παρουσία του Αχίμ. Την 1η Νοεμβρίου θρηνούμε την απώλεια του και γιορτάζουμε την ψυχή του με την παράσταση «Tea Ceremony» στο Biosathens". Δείτε φωτογραφίες στην πιο κάτω gallery:

Tags μαριος ιωαννου, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6462 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3150 s // Total time: 3.9613 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X