Ιωάννα Τούνη σε δημοσιογράφους: "Θες να εκνευριστώ πάλι; Δεν υπάρχει λόγος"


Ιωάννα Τούνη σε δημοσιογράφους: "Θες να εκνευριστώ πάλι; Δεν υπάρχει λόγος"

Η ερώτηση που την εκνεύρισε και το ενδεχόμενο απόκτης δεύτερου παιδιού.

Τους δημοσιογράφους τηλεοπτικών εκπομπών συνάντησε το βράδυ της Δευτέρας, 23 Οκτωβρίου, η Ιωάννα Τούνη σε βραδινή της έξοδο στην Αθήνα.

Η Ελληνίδα infulencer, συγκεκριμένα παρευρέθηκε στο Kick-Off Party του φετινού Madwalk, και μεταξύ άλλων απάντησε αν σκέφτεται την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού, ενώ πετύχαμε και μια στιγμή αμηχανίας, αναφερόμενη στο προσκλητήριο του γιου της, που διέρρευσε.

Διαβάστε ακόμα: Ιωάννα Τούνη: Συγκινημένη ακούει τον γιο της να λέει "μαμά" για πρώτη φορά [βίντεο]


Δημοσιογράφος τη ρώτησε για το δημόσιο ξέσπασμα με τον άνθρωπο που διέρρευσε το προσκλητήριο της βάφτισης, με την ίδια να αντιδρά, απαντώντας τα εξής: "Πολύ ωραία δεν περνάμε σήμερα, θες να εκνευριστώ πάλι;Δεν υπάρχει λόγος, όλα καλά. Με στεναχωρεί γενικά όταν υπάρχει εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο και αποδεικνύεται ότι ήταν τελικά πεταμένος κόπος".

Ακόμη, για την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού, δήλωσε: "Όχι, από εμένα σίγουρα δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις. Πρόπερσι είχα βάλει ένα στοίχημα με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη για το ποια θα είναι γεμάτη κοιλιακούς το καλοκαίρι. Βάζω εγώ το στοίχημα, τολμάω και μετά ήμουν με την κοιλιά φουσκωμένη".

Tags διασημοι, ιωαννα τουνη, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4602 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2740 s // Total time: 2.7341 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X