Θοδωρής Μαραντίνης: Η σχέση και τα κοινά ενδιαφέροντα με τον έφηβο γιο του [βίντεο]


Θοδωρής Μαραντίνης: Η σχέση και τα κοινά ενδιαφέροντα με τον έφηβο γιο του [βίντεο]

“Θέλω να ξέρουν πως ό,τι χρειαστούν θα είναι ο πατέρας τους εκεί”  

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο νησί μας καθώς συμμετείχε στη 18η απονομή των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς που παρουσίασε η Estée Lauder.

Διαβάστε ακόμα: Πέγκυ Ζήνα: Μιλάει για τον σύζυγό της ως πατέρα και “στάζουν μέλι” τα λόγια της [βίντεο] 

Η κάμερα της εκπομπής “Ήρθε κι έδεσε” και η Γιώτα Δαμιανού εντόπισαν τον τραγουδιστή στα παρασκήνια των προβών και ο ίδιος αναφέρθηκε στους δύο γιους του, Φίλιππο – Ραφαήλ και Μιχαήλ – Άγγελο. 

“Αλλάζουν πολύ τα δεδομένα στην καθημερινότητα και ειδικά των νέων, έχω και γιο που έχει μπει στην εφηβεία και νομίζω είναι αυτό που τρομάζει τους γονείς σε κάθε εποχή, αλλά τώρα επειδή οι εποχές είναι ακόμα πιο γρήγορες, με τρομάζει αν μπορώ να τις ακολουθήσω ώστε να μπορώ να είμαι εκεί αν χρειαστεί κάτι. Η φιλοσοφία μου πίσω από το να μεγαλώνω τα παιδιά μου είναι να μπορώ να είμαι εκεί για αυτούς. Θεωρώ ότι ήταν να τους δώσω, τους το δίνω καθημερινά και να ξέρουν πως ό,τι χρειαστούν θα είναι ο πατέρας τους εκεί”, είπε αρχικά ο Μαραντίνης. 

Συνέχισε λέγοντας: “Μαθαίνω νέες λέξεις (από τα παιδιά), όπως επίσης και τις νέες τάσεις στη μουσική και σίγουρα πράγματα και σκέψεις που έρχονται από τις νέες γενιές […] Με τον μεγάλο μου γιο έχουμε πάει και σε συναυλίες που θέλει, οπότε έχω δει πως διασκεδάζουν τα παιδιά. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αφομοιώσω πλήρως… αλλά είναι πολύ ωραίο να υπάρχει κι αυτό ως εναλλακτική και ως ερέθισμα”. Δείτε το σχετικό βίντεο:  


 

Tags θοδωρής μαραντίνης, διασημοι, παιδια, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.7415 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3321 s // Total time: 4.0736 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X