Ντέμης Νικολαΐδης: Τα αυστηρά σχόλια του γιου του, Γιώργου για εκείνον


Ντέμης Νικολαΐδης: Τα αυστηρά σχόλια του γιου του, Γιώργου για εκείνον

Η αποκάλυψη που έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής για τα παιδιά του.   

Ο Ντέμης Νικολαΐδης βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, 17 Οκτωβρίου σε εκδήλωση όπου παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών. 

Διαβάστε ακόμα: Πιέρος Σωτηρίου: Η στιγμή που ο γιος του τον συναντά στο αεροδρόμιο και τρέχει στην αγκαλιά του [βίντεο]

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύο του παιδιά, Μελίνα και Γιώργο και το αν παρακολουθούν την αθλητική του εκπομπή: “Η κόρη μου Μελίνα είναι στο εξωτερικό οπότε δεν βλέπει την εκπομπή μου αλλά τα συζητάμε όλα. Θα βάλω την κόρη μου να βλέπει αθλητική εκπομπή; Αν δεν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρό είναι λίγο βαρετό να το βλέπεις. Ο γιος μου την βλέπει την εκπομπή, μου κάνει σχόλια, μου στέλνει πληροφορίες, είναι αυστηρός κριτής”.

Κατόπιν, αναφερόμενος στο γεγονός ότι δεν ήταν ποτέ ανοιχτός στους δημοσιογράφους, είπε: Είχα κόμπλεξ και πρόβλημα και δεν μιλούσα στους δημοσιογράφους. Εγώ είχα το πρόβλημα όμως, όχι αυτοί. Τώρα είμαι πιο ανοιχτός και γι’ αυτό μιλάω και τώρα σε εσάς”.

Κλείνοντας ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε αν ο ίδιος ασχολείται πλέον με το ποδόσφαιρο λέγοντας: “Δεν παίζω μπάλα αυτό το διάστημα θα ξεκινήσω όμως. Για αρκετό καιρό είχα σταματήσει γιατί είχα πάρει και κιλά και δεν μπορούσα να παίζω ποδόσφαιρο”.
 

Tags ντεμης νικολαιδης, γιος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0092 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0384 s // Total time: 0.0476 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X