In Calvin Klein Jeans We Trust: Τα τζιν παντελόνια που θα φορεθούν πολύ το φετινό φθινόπωρο


In Calvin Klein Jeans We Trust: Τα τζιν παντελόνια που θα φορεθούν πολύ το φετινό φθινόπωρο

Και δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου. 

Το φθινόπωρο είναι εδώ και είναι κλασικά η εποχή που αναδύονται τα trends που θα καθορίσουν τις στυλιστικές μας επιλογές μέχρι την άνοιξη. Τα trends μπορεί βέβαια να αλλάζουν με τις εποχές και τα χρόνια, όμως κάποια κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας παραμένουν σταθερά, όπως τα αγαπημένα μας τζιν. Και φέτος, τα jean trends για το φθινόπωρο και τον χειμώνα έχουν κάτι για όλους: από την επιστροφή των baggy και των χαμηλοκάβαλων μέχρι τα cargo και τα structured τζιν. 

Φυσικά, όταν μιλάμε για denim trends, δεν μπορούμε παρά να αναφέρουμε ένα iconic brand που τα διαμορφώνει με κάθε νέα του συλλογή: τα Calvin Klein Jeans! Γι’ αυτό κι εμείς διαλέξαμε 3 κομμάτια που θα συμπληρώσουν τις πιο stylish εμφανίσεις σου, πρωινές ή βραδινές, και θα σε σώσουν κάθε φορά που θα αναρωτιέσαι "τι να φορέσω σήμερα;"

Low Rise Straight Jeans

Η επιστροφή των χαμηλοκάβαλων (low rise) παντελονιών έπιασε τον κόσμο της μόδας στον ύπνο, καθώς κανείς δεν περίμενε ότι αυτό το trend από τις αρχές των ‘00s θα επανερχόταν. Όμως, έτσι είναι η μόδα, και μάλλον ήρθε η ώρα να αποχωριστείς για λίγο το αγαπημένο σου ψηλοκάβαλο. Κι επειδή low rise δεν σημαίνει απαραίτητα και εφαρμοστό ή skinny, μπορείς να επιλέξεις την straight εκδοχή του, για να συνδυάσεις στυλ και άνεση. 

Dark Blue Jeans

Οι πιο σκούρες αποχρώσεις είναι must φέτος και δίνουν αυτομάτως στα denim looks σου ένα πιο elegant ύφος. Επιπλέον, τα dark blue τζιν έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να γίνουν ο αγαπημένο σου all day στιλιστικός σύμμαχος, αφού φοριούνται πανεύκολα από το γραφείο μέχρι τη βραδινή σου έξοδο. Είναι, με λίγα λόγια, ένα κομμάτι-κλειδί που λειτουργεί σαν χαμαιλέοντας και προσαρμόζεται αυτόματα στο look που θες να πετύχεις.

Structured ή Straight Leg Jeans

Δεν είναι skinny, ούτε bootcut, ούτε wide leg, είναι κάτι στο μεταξύ: τα structured ή αλλιώς straight leg τζιν είναι ένα κομμάτι που ταιριάζει με όλα. Λόγω της ίσιας γραμμής τους, τονίζουν τη μέση, αφήνοντας όμως χώρο στους γοφούς και συνδυάζονται τέλεια είτε με αθλητικά, είτε με μποτάκια είτε με ψηλοτάκουνα. Επιπλέον, είναι ένα κομμάτι που αποπνέει quiet luxury. Και το quiet luxury είναι ο πιο hot fashion όρος για το 2023 και αναφέρεται στις γκαρνταρόμπες που αποτελούνται από καλοσχεδιασμένα και καλοραμμένα minimal και διαχρονικά items, φτιαγμένα από ποιοτικά υλικά. 

Info: Η συλλογή Calvin Klein Jeans για το Φθινόπωρο του 2023 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein, στο calvinklein.cy καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.
 

Tags μόδα, fashion, Calvin Klein Jeans


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0070 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0419 s // Total time: 0.0489 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X