Διάσημη Κύπρια ηθοποιός παντρεύτηκε στην Αγία Νάπα [εικόνες]


Διάσημη Κύπρια ηθοποιός παντρεύτηκε στην Αγία Νάπα [εικόνες]

Δημοσίευσε η ίδια τις γαμήλιες φωτογραφίες. 

Στην Κυπρο και συγκεκριμένα στην Αγία Νάπα επελεξε να τελέσει τον γαμο της με τον Matthew Adams, την Τριτη 10 Οκτωβριου, η αγγλοκύπρια ηθοποιός Sapphire (Chrystalla) Elia. Το μυστήριο έγινε σε στενό οικογενειακο κυκλο στην εκκλησία του Αγίου Επιφανίου και μετά ακολούθησε δεξίωση στο Galu στη Δεκέλεια.

Διαβάστε ακόμα: Δάκρυα συγκίνησης: Η Μις Κύπρος και πρώην GNTM girl παντρεύτηκε στα Λύμπια [εικόνες]

Η Sapphire (Chrystalla) Elia γεννήθηκε στο Λονδίνο και σπούδασε υποκριτική στο Sylvia Young Theatre School. Σύμφωνα με ρεπορτάζ και πληροφορίες του δημοσιογράφου Βάσου Χριστοφόρου εμφανίστηκε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές της βρετανικής τηλεόρασης και κινηματογραφικές ταινίες. Στην τηλεοραση της ITV παρουσιασε και δυο προγραμματα Fun Song Factory, Discovery Kids.Συμμετειχε επισης σε πολλες θεατρικες παραστασεις σε διαφορα θεατρα την Αγγλιας.

“Τα καταφέραμε. Είμαστε επίσημα κύριος και κυρία Adams. Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στη ξεχωριστή μας ημέρα. Ήταν πραγματικά μαγικά. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι έγινε. Είμαστε πανευτυχείς που επιτέλους γίναμε ανδρόγυνο”, έγραψε στην ανάρτησή της στο instagram. 

Η ηθοποιός επέλεξε μία ρομαντική νυφική δημιουργία επενδυμένη με δαντέλα σε διάφορα μοτίβα. Όσον αφορά στο bridal hair look της υιοθέτησε κότσο σινιόν. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις γαμήλιες φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια:

 

Tags Matthew Adams, Sapphire Elia, gossip, showbiz cy, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7045 s (233 Queries.) // Parse time: 0.8530 s // Total time: 3.5575 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X