Sfera: Οι νέες τάσεις της σεζόν που φορέθηκαν από τα fashion girls του νησιού


Sfera: Οι νέες τάσεις της σεζόν που φορέθηκαν από τα fashion girls του νησιού

Τι να προσθέσεις στη shopping list σου για τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις;  

Το τέλος του καλοκαιριού με τα ζεστά χρώματα του ηλιοβασιλέματος, άνοιξαν τον δρόμο για την έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου που αποτελεί στη μόδα μία μεταβατική φάση στη χρωματική παλέτα και των υφασμάτων στην γκαρνταρόμπα σου που κινείται ανάμεσα στις πρώτες ημέρες στο γραφείο και στις τελευταίες ημέρες της ζέστης. 

Sunflower Sunset 

Οι επιλογές σου βρίσκονται ανάμεσα σε πιο χοντρά fashion items, όπως χρωματιστά κοστούμια σε μπλε τόνους και κάμελ πλεκτά καθώς επίσης και σε πιο λεπτά υφάσματα όπως φορέματα και co-ords σε floral prints. Στα φθινοπωρινά looks αρχίζουν να εμφανίζονται στα outfits πανωφόρια όπως ελαφριά παλτά που αποτελούν key items για αυτή την εποχή. 

Χριστίνα Αργυρού 

Εβελίνα Σκίτσκο 

Rosemary Candle

Κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική συνθέτοντας stylish εμφανίσεις. Στη χρωματική παλέτα της εποχής κυριαρχούν αποχρώσεις όπως το πούδρινο λιλά, το σκούρο μωβ, οι γκρι – πράσινες αποχρώσεις και μία σειρά από neutral χρώματα, όπως το ιβουάρ. Επιπρόσθετα, τα animal prints, όπως η αποτύπωση του φιδιού και το λεοπάρ, έχουν την τιμητική τους και αυτή τη σεζόν. 

Η τάση του ανδρόγυνου βρίσκεται στο επίκεντρο, αναμειγνύοντας ενδύματα όπως στενά φορέματα γεμάτα λεπτομέρειες με άλλα όπως κοστούμια με εφαρμοστή γραμμή και minimal παλτό.

Κωνσταντίνα Ευριπίδου 

Άντρεα Καφά

Dahlia Bouquet 

Αυτό το θέμα αφορά στους λάτρεις του vintage, που αποτελεί μία ωδή στη μόδα που ποτέ δεν βγαίνει εκτός στιλ, όπου θα εντοπίσουμε floral φορέματα. Ο χειμώνας είναι προφανής σε αυτό το θέμα γεμάτο βαθιές αποχρώσεις όπως το κερασί και το χρώμα του κρασιού. Τα χρώματα marsala και κοραλί προσθέτουν λάμψη ενώ το μαύρο ξεχωρίζει. Ακόμη, κάμελ λεπτομέρειες ολοκληρώνουν αυτήν την παλέτα.

Τα φορέματα γίνονται πολύ αέρινα, με πιέτες, ψηλό λαιμό και βολάν. Υλικά όπως το ψαροκόκαλο, το Welsh πλεκτό και το δέρμα, συνοδεύουν και δίνουν προσωπικότητα σε αυτήν τη "νέα ρομαντική" αισθητική.

Θεοδώρα Μαλέκου

Για να υιοθετήσεις το απόλυτο φθινοπωρινό στιλ και να προσθέσεις πόντους στην εμφάνισή σου, μπορείς να επισκεφθείς ένα από τα καταστήματα Sfera στο Mall of Cyprus και στο Nicosia Mall. 

Shop Online: mode&.com

Tags fashion, μόδα, sfera, τασεις, Trends


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0067 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0368 s // Total time: 0.0435 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X