Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Αποκαλύπτει για ποιον λόγο θεωρεί ότι δεν έκανε καριέρα στην Ελλάδα [βίντεο]


Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Αποκαλύπτει για ποιον λόγο θεωρεί ότι δεν έκανε καριέρα στην Ελλάδα [βίντεο]

\"Το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής θεωρώ ότι είναι αδικημένο\"

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό Σουσού", παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, χθες, Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, αναφέρθηκε μέσα σε όλα για την καριέρα που δεν θεωρεί πως δεν έκανε στην Ελλάδα, τον Γιώργο Θεοφάνους, καθώς και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Eurovision.

Διαβάστε ακόμα: Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος σε συναυλία του: "Βασίλη για 'σένα είναι αυτό" [βίντεο]

Συγκεκριμένα σχολίασε τα εξής: "Δεν έκανα ούτε τη μισή καριέρα στην Ελλάδα. Εγώ φταίω για αυτό, ίσως δεν τα βρήκα με τον εαυτό μου.Με κάποιες επιλογές μου ίσως πήγαινα καλύτερα, αν δεν τις έκανα. Υπάρχει η αδικία, το μπούλινγκ. Πάνω από όλα, φταίμε εμείς[...]Με τον Γιώργο Θεοφάνους δεν υπάρχει επικοινωνία, αλλά αν έρθουμε σε επαφή, μια χαρά θα μιλήσουμε. Θεωρώ ότι είναι μια σχέση πάθους. Είμαι πολύ θετικός στο να συνεργαστούμε ξανά αν είναι οι συνθήκες κατάλληλες[...]Το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής θεωρώ ότι είναι αδικημένο, αλλά μου αρέσει αυτό που ζω τώρα".

Τέλος, για τη Eurovision, ο Κύπριος τραγουδιστής είπε: "Το κομμάτι της Eurovision δεν έχει τελειώσει για μένα. Αν με τσιγκλίσουν θα το σκεφτώ. Οι επιλογές της ΕΡΤ ήταν ατυχεία. Δεν ήταν οι κατάλληλοι, δεν έτοιμοι. Είχαμε φτιάξει μια προϊστορία που την χαλάσαμε τα τελευταία χρόνια". Δείτε το βίντεο:

Tags κωνσταντίνος χριστοφόρου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9653 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3087 s // Total time: 3.2741 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X