Νίκος Χριστοδουλίδης: Πώς αντιδρούν οι κόρες του στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει; [βίντεο]


Νίκος Χριστοδουλίδης: Πώς αντιδρούν οι κόρες του στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει; [βίντεο]

Τι απάντησε στο portal μας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;   

Το βράδυ της Τετάρτης, 11 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η 18η απονομή των βραβείων “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς” που παρουσίασε η Estée Lauder. 

Το παρών του στη λαμπερή τελετή βράβευσης έδωσε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πριν εισέλθει στον χώρο του θεάτρου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του ilovestyle.com και στον δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαήλ. 

Μεταξύ άλλων, ο ΠτΔ κλήθηκε να σχολιάσει για το πως αντιμετωπίζει ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του τα αρνητικά και κακεντρεχή σχόλια που λαμβάνει, λέγοντας: “Κάποιες από τις κόρες μου επηρεάζονται σαφώς. Έρχονται από μόνες τους να με ενημερώσουν για σχόλια που γίνονται. Κάποιες άλλες είναι πιο δυνατές και μεγαλύτερες σε ηλικία άρα δεν επηρεάζονται. Αλλά ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα. Πρέπει να δεχόμαστε όλα τα σχόλια και τα θετικά και τα αρνητικά”.

Όσον αφορά στο πώς ο ίδιος αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια, είπε πως είναι μία κατάσταση που σίγουρα δεν τον χαροποιεί αλλά δεν επηρεάζει την καθημερινότητά του και τις αποφάσεις που λαμβάνει. Δείτε το σχετικό βίντεο


 

Tags νικος χριστοδουλιδης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5082 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3334 s // Total time: 3.8417 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X