Σοφία Χατζηπαντελή: Θέλει να μετακομίσει στην Κύπρο με τον σύζυγο και τα παιδιά τους


Σοφία Χατζηπαντελή: Θέλει να μετακομίσει στην Κύπρο με τον σύζυγο και τα παιδιά τους

Το φαγητό που της έφεραν θαυμαστές της στο ξενοδοχείο και θα έχει να τρώει για 2 χρόνια. 

Δύο από τις γκεστ παρουσίες της βραδιάς των 18ων βραβείων “Madame Figaro Γυναικών της Χρονιάς 2023” που παρουσιάσε η Estée Lauder ήταν η Σοφία Χατζηπαντελή και ο Στέλιος Κουδουνάρης. Σε δηλώσεις που έκανε η Κύπρια κριτής του My Style Rocks απάντησε στα δημοσιεύματα που θέλουν την παραγωγή να την αντικαθιστά και εξέφρασε μεταξύ άλλων την επιθυμία της να ζήσει στην Κύπρο με την οικογένεια της. 

Να αναφέρουμε πως λίγο πριν ταξιδέψει στο νησί μας έκανε ένα ποστ που έλεγε πως λατρεύει τον τραχανά και όπως μας αποκάλυψε στην κάμερα του ilovestyle θαυμαστές της πήγαν στο ξενοδοχείο και της έφεραν τόσο πολλή τραχανά που θα έχει να τρώει για τα επόμενα δύο χρόνια. "Νομίζω δεν θα μπορούσα να ζήσω στην Ελλάδα αλλά σίγουρα θα μπορούσα στην Κύπρο και κάποια στιγμή της ζωής μου θα έρθω εδώ. Όταν θα κάνω οικογένεια". Μάλιστα και ο συμπατριώτης μας και πετυχημένος σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης και με τον οποίο έκαναν μαζί δηλώσεις σχολίασε πως: "Η Κύπρος είναι πάντα το σπίτι του, το καταφύγιο μου που σημαίνει σε κάθε δύσκολη στιγμή σκέφτομαι πάντα την Κύπρο. Κάποια στιγμή οι δρόμοι θα με οδηγήσουν πίσω στην γενέτειρα". Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Tags Σοφία Χατζηπαντελή, gossip, showbiz cy, Στελιος Κουδουναρης, madame figaro 2023, madame figaro γυναικες της χρονιας, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4753 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2310 s // Total time: 2.7063 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X