Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οδηγήθηκε στην αστυνομία για... χάρη του παιδιού του


Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οδηγήθηκε στην αστυνομία για... χάρη του παιδιού του

\"Ηταν πάρα πολύ έντονος, επιθετικός, θυμωμένος, απειλητικός\"

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε η δημοσιογράφος της εκπομπής "Happy Day", Τίνα Μεσσαροπούλου, για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, το πρωί της Παρασκευής, 6 Οκτωβρίου.

Χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, αποκάλυψε πως το γνωστό μοντέλο οδηγήθηκε μέχρι την αστυνομία για χάρη του παιδιού του, όταν ένας δημοσιογράφος είχε τότε δημοσιοποιήσει το όνομα του παιδιού του, κάνοντάς τον έξαλλο.

Διαβάστε ακόμα: Χατζίδου - Παύλου για δηλώσεις Αλεξάνδρου εναντίον τους: "Αιφνιδιαστήκαμε και σοκαριστήκαμε" [βίντεο]

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε δηλώσει τα εξής on camera: "Δεν ήταν απλά ένα συμβάν που ένας δημοσιογράφος αποκάλυψε το όνομα του γιου του, υπήρξε και συνέχεια διότι νευρίασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πήρε τον δημοσιογράφο τηλέφωνο. Ενοχλήθηκε, τον πήρε τηλέφωνο και ήταν πάρα πολύ έντονος, επιθετικός, θυμωμένος, απειλητικός με αποτέλεσμα αυτά που είπε να είναι πολύ σοβαρά. Ο δημοσιογράφος θέλησε – καθώς θεώρησε ότι απειλείται – να πάει να καταγραφεί το συμβάν στις αστυνομικές αρχές. Ήταν τόσο σημαντικές αυτές οι απειλές, κλήθηκε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να δώσει κατάθεση. Παραδέχτηκε το συμβάν. Είναι ένα καταγεγραμμένο συμβάν".

Tags δημητρης αλεξανδρου, γιος, διασημοι, αστυνομία


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1745 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2865 s // Total time: 3.4610 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X