Μαίρη Συνατσάκη: Αποκάλυψε πρώτη φορά πως έγινε η γνωριμία και η σχέση με τον Ίαν Στρατή [βίντεο]


Μαίρη Συνατσάκη: Αποκάλυψε πρώτη φορά πως έγινε η γνωριμία και η σχέση με τον Ίαν Στρατή [βίντεο]

“Έλεγα άσε μη μπλέξουμε και στεναχωρηθούμε”.  

Η Μαίρη Συνατσάκη αυτή την εβδομάδα στο κανάλι της στο youtube πραγματοποίησε “Q&A” με την αδερφή της Αλίκη Συνατσάκη, όπου κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις που τους έστειλαν στα social media. 

Διαβάστε ακόμα: Γιώτα Παπαδοπούλου: Οι κόρες της έκαναν φωνητικά στον Σάκη Ρουβά [βίντεο]

Η Μαίρη δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις που αφορούσαν στην προσωπική της ζωή και στη μητρότητα, όπου σε μία εξ αυτών κλήθηκε να απαντήσει για το πως έγινε η γνωριμία και η σχέση με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή. 

Πρωτογνωριστήκαμε στο HAIR το 2018. Μετά κάναμε και το Cats μαζί. Μου άρεσε… Είχα μια single περίοδο εκείνη τη φάση, εγώ, ο άνθρωπος είχε σχέση και το κρατούσα για μένα. Γενικά είναι πολύ κλειστός άνθρωπος άμα τον συναναστραφείς, δεν είναι ο έξω καρδιά που μιλήσει. Είχαμε κρατήσει μια ελάχιστη επαφή, μετά προέκυψε και κάναμε και μεταγλώττιση σε μια παιδική ταινία. Μετά πήγε στο YFSF και μπορεί να του έστελνα κάθε Κυριακή.

Μετά όμως βρεθήκαμε ξανά στο HAIR και έτυχε να είμαστε μονάχοι… Ας πούμε ότι η δεύτερη καραντίνα μας βρήκε μαζί. Είχα μια αίσθηση εφηβείας και έλεγα άσε μη μπλέξουμε και στεναχωρηθούμε. Τελικά έγιναν λίγο γρήγορα τα πράγματα. Αν είναι κάτι να συμβεί θα βρεθεί ο χρόνος στη ζωή των ανθρώπων να συμβεί. Θυμάμαι το συναίσθημα που είχα και έλεγα πολύ ωραίος, αλλά πολύ τρελούλης τώρα, άστον. Στην πρώτη φάση που τον γνώρισα. Μετά τον είδα να αλλάζει, να ωριμάζει… Είπα ας πάμε κι ας βγει και σε κακό”, είπε η Μαίρη Συνατσάκη. Δείτε το σχετικό βίντεο (19.47): 

Tags μαιρη συνατσακη, ιαν στρατης, διασημοι, σχεση, ζευγαρι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5241 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2728 s // Total time: 2.7969 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X