Όταν δίνεις, παίρνεις πίσω περισσότερα – Στήριξε κι εσύ τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού 


Όταν δίνεις, παίρνεις πίσω περισσότερα – Στήριξε κι εσύ τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού 

Η πρωτοβουλία που απέδωσε καρπούς και επανέρχεται.  

Η προσφορά είναι μία αξία που προάγει την ανθρωπιά και την ευημερία του κοινωνικού συνόλου. Όταν υπάρχει σύμπνοια για έναν σκοπό, τότε οι άνθρωποι είμαστε ικανοί να πετύχουμε τα πάντα. 

Τον περασμένο Μάϊο η εταιρεία P&G είχε αναλάβει την πρωτοβουλία με τις δράσεις της να σταθεί στο πλευρό των γυναικών που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού. Η πρωτοβουλία της αυτή απέδωσε καρπούς καθώς συγκεντρώθηκαν 10.000 ευρώ και βοήθησε περισσότερες από 50 γυναίκες με καρκίνο του μαστού στην Κύπρο.

Με αφορμή τον Οκτώβριο, που έχει καθιερωθεί ως ο μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού, η προ ολίγων μηνών δράση της επανέρχεται και σκοπό έχει να στηρίξει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού, αλλά και τους ανθρώπους που τις βοήθησαν στον δύσκολο αγώνα τους.

Σε συνεργασία με τα καταστήματα Άλφαμεγα, πραγματοποιεί με κάθε αγορά προϊόντων Always, Pantene, Venus, Oral-b και Tampax, και μια δωρεά στον οργανισμό Europa Donna Κύπρου, προσφέροντας αισιοδοξία και ουσιαστική στήριξη στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν αυτή την δύσκολη κατάσταση.

Σε αυτήν την προσπάθεια, οι καταναλωτές αποτελούν φυσικά ανεκτίμητους συνεργάτες, ενισχύοντας αυτή την πρωτοβουλία και αποδεικνύοντας ότι ακόμα κι αν δώσουμε κάτι μικρό, αυτό που θα πάρουμε πίσω, βοηθώντας αυτές τις γυναίκες, είναι κάτι πολύ μεγάλο. 

Ας ενωθούμε λοιπόν όλοι για να δώσουμε περισσότερα στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

 

 

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

 

 

 

 

Tags καρκίνος του μαστού, αλφαμεγα, p&g


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3639 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2591 s // Total time: 2.6230 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X