Ιωάννα Τούνη: Οι λόγοι πίσω από την επιλογή ονόματος του γιου της [εικόνα]


Ιωάννα Τούνη: Οι λόγοι πίσω από την επιλογή ονόματος του γιου της [εικόνα]

Τα αγαπημένα της αντρικά ονόματα.

Τις ερωτήσεις και απορίες που είχαν οι διαδικτυακοί της φίλοι, της σχετικά με τη βάφτιση του γιου της, απάντησε η Ιωάννα Τούνη, χθες, Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Ελληνίδα γνωστή influencer, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να αποκαλύψει για ποιο λόγο επέλεξαν να δώσουν στον "νουνίτο" τους, το όνομα, Πάρης.

Διαβάστε ακόμα: Ιωάννα Τούνη: Απάντησε για το πόσο στοίχισε η βάπτιση του γιου της, Πάρη 

Όπως θα δείτε και στην εικόνα πιο κάτω, η Ιωάννα Τούνη, αποκάλυψε τα εξής: "Το όνομα Πάρης δεν ανήκει σε κανέναν από τους παππούδες ή τους συγγενείς μας. Άρεσε πολύ στον Δημήτρη και σε εμένα και το αποφασίσαμε ομόφωνα. Πράγμα περίεργο γιατί συνήθως διαφωνούμε σε όλα.Προσωπικά, από μικρή λάτρευα τα ονόματα από Αρχαία Ελλάδα. Πάρης και Απόλλωνας είναι από τα αγαπημένα μου αντρικά".

Ωστόσο, σε επόμενη ερώτηση, η Ιωάννα Τούνη, έλυσε την απορία follower της, σχετικά με το από που βγαίνει το όνομα Πάρης, γράφοντας τα εξής: "ΠΑΡΗΣ ΣΚΕΤΟ! Έτσι βαφτίστηκε. Είναι το αρχαίο ελληνικό και δεν βγαίνει από το "Παρασκευάς" ή κάποιο άλλο... Υπάρχουν ιερείς που δεν έχουν πρόβλημα να βαφτιστεί το παιδί με όνομα που δεν αντιστοιχεί σε κάποιον άγιο.. Θα γιορτάζει των Αγίων Πάντων οπότε".

P.S: Κάτι που έκανα πριν αποφασίσουμε το όνομα, είναι να το "αντιστοιχήσω" με το επίθετό του... για εμένα ένα εύηχο ονοματεπώνυμο, δίνει κύρος,και βοηθάει επαγγελματικά στο μάλλον (όσο περίεργο και αν σας φαίνεται σαν ιδέα αυτό που λέω) Σκεφτείτε απλά ότι η Βίσση και η Βανδή δεν λέγονται έτσι κανονικά, αυτά είναι "παρατσούκλια" που "βοήθησαν" στην επιτυχία! Ουσιαστικά το όνομά σου είναι ένα mini marketing του εαυτού σου..."

 

Tags ιωαννα τουνη, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1727 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2699 s // Total time: 2.4426 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X