Αννίτα Δημητρίου: Υιοθετεί την τάση στα παπούτσια που κάνει μεγάλο comeback και το φθινόπωρο


Αννίτα Δημητρίου: Υιοθετεί την τάση στα παπούτσια που κάνει μεγάλο comeback και το φθινόπωρο

Οι σχεδιαστές δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία σε ένα ξεπερασμένο shoe trend  

Τα peep-toes είναι η τάση στα παπούτσια που αναβίωσε μέσα από τα catwalks της σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2023, αφού κυριάρχησε η αισθητικής της Υ2Κ και σίγουρα ένα από τα hot trends της του 2000 ήταν και το συγκεκριμένο στυλ παπουτσιών που φορέθηκαν από όλα τα fashion icons εκείνης της περιόδου.

Στη σεζόν πουν διανύουμε ο οίκος Miu Miu δίνει και αυτός μία δεύτερη ευκαιρία στα peep toes καθώς παρουσίασε looks με φούτερ και cardigans συνδυασμένα με γόβες που αφήνουν σε κοινή θέα τα δάχτυλα των ποδιών συνεχίζοντας τη wrong-shoe theory και δείχνοντας μας ξεκάθαρα ότι είναι μια τάση που θα μας απασχολήσει για αρκετές σεζόν ακόμη αν αναλογιστούμε και την επιρροή που έχει ο οίκος στο fashion crowd.

Αυτο το trend υιοθέτησε και η Αννίτα Δημητρίου αφού την είδαμε να επιλέγει peep-toe mules σε μίνιμαλ και σοφιστικέ γραμμή που ολοκλήρωσαν ένα office outfit.

Συγκεκριμένα η Πρόεδρος της Βουλής και του Δημοκρατικού Συναγερμού επέλεξε ένα tailored παντελόνι σε γκρι απόχρωση που συνδύασε ιδανικά με μαύρο πουκάμισο και μαύρα peep toes mules και το αποτέλεσμα ήταν ένα everyday look που ταιριάζει τόσο στο γραφείο όσο και για μία εξόρμηση στην πόλη αλλά και για μία χαλαρή βραδινή έξοδο. 

Δείτε την εμφάνιση εδώ.

 

Tags μόδα, fashion, τασεις μόδας, Trends, αννιτα δημητριου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0058 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0378 s // Total time: 0.0436 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X