Πασίγνωστος Βρετανός παρουσιαστής παντρεύτηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Πάφο


Πασίγνωστος Βρετανός παρουσιαστής παντρεύτηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Πάφο

Η όμορφη τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο.  

Το νησί μας επέλεξε ο Βρετανός chef και παρουσιαστής, Paul Hollywood, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός ως κριτής στο "The Great British Bake Off" τα τελευταία 13 χρόνια, για να παντρευτεί την επί τρία χρόνια εκλεκτή της καρδιάς του, την 39χρονη Melissa Spalding

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Πάφου και συγκεκριμένα στο εκκλησάκι της Αγίας Αθανασίας που βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου και σύμφωνα με τη DailyMail παρευρέθηκαν σε αυτόν γύρω στα 75 άτομα από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, ανάμεσά τους και η στενή συνεργάτιδα του γαμπρού, Prue Leith.

Μετά από την τελετή ακολούθησε γεύμα και κατόπιν wedding party με τους καλεσμένους και το νιόπαντρο ζευγάρι να διασκεδάζουν μέχρι τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η βρετανική ιστοσελίδα, ο Paul Hollywood λατρεύει την Κύπρο και διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου ξενοδοχείου, οι οποίοι φρόντισαν να δημιουργήσουν για το ζευγάρι το ιδανικό σκηνικό για να έχουν έναν ονειρεμένο γάμο. 

“Ήταν ένας πολύ καλόγουστος και κομψός γάμος και η διεύθυνση του ξενοδοχείου έκανε πραγματικά τα πάντα για να τον κάνει μια αξέχαστη μέρα. Υπήρχε ένα πολύ ζωντανό πάρτι με δυνατή μουσική και πολύ ποτό που συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ”, λέει πηγή κοντά στο ζευγάρι. 

 

Tags paul hollywood, melissa spalding, Γαμος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3751 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3116 s // Total time: 2.6868 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X