David Beckham: Το Netflix ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του - Οι αποκαλύψεις της Victorias


David Beckham: Το Netflix ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του - Οι αποκαλύψεις της Victorias

Οι άγνωστες λεπτομέρειες που θα μάθουμε μέσα από αυτό. 

Η Victoria Beckham αποκάλυψε ότι εκείνη και ο David αναγκάζονταν να συναντιούνται κρυφά σε χώρους στάθμευσης για να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα.

“Ο μάνατζέρ μου έλεγε συνεχώς: ‘Προσπάθησε να το κρατήσεις κρυφό'”, εξήγησε η Victoria στο trailer που κυκλοφόρησε την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του Netflix “Beckham”.

Η νέα σειρά του Netflix παρακολουθεί την ανατροφή και την επιτυχημένη αθλητική καριέρα του ποδοσφαιριστή, αφού έγινε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα του αθλητισμού. Θα περιγράφει επίσης λεπτομερώς το μακροχρόνιο ειδύλλιο του ίδιου και της Victoria, το οποίο ξεκίνησε το 1997 αφού οι δυο τους γνωρίστηκαν σε έναν από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του David στη Manchester United.

“Μιλήσαμε για περίπου μία ώρα στο σαλόνι και εκείνη πήρε στην πραγματικότητα το τρένο για να φύγει εκείνη την ημέρα”, θυμήθηκε ο David σε συνέντευξή του τον Φεβρουάριο του 2020 στο “The Tonight Show”. “Έτσι, έγραψε τον αριθμό μου στο εισιτήριο του τρένου της, το οποίο έχω ακόμα”.

Η Victoria μοιράστηκε επίσης την απόδοση της πρώτης τους συνάντησης σε μια επιστολή που έγραψε στον εαυτό της το 2016 στη βρετανική Vogue.

“Ενώ οι άλλοι ποδοσφαιριστές στέκονται στο μπαρ και έπιναν με τους φίλους τους, θα δείτε τον David να στέκεται στην άκρη με την οικογένειά του. Και έχει ένα τόσο χαριτωμένο χαμόγελο”, είπε η Victoria.

Ένα χρόνο μετά τη συνάντησή τους σε ένα μπαρ, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε. Ωστόσο, πριν προλάβουν να παντρευτούν, ανακοίνωσαν ότι περίμεναν το πρώτο τους παιδί. Δείτε το trailer στη madamefigaro.cy: 

Tags David Beckham, victoria beckham, netflix, trailer


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0273 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2368 s // Total time: 2.2641 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X