Στέλλα Δημητρίου: Δημοσίευσε το επίσημο φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης των παιδιών της [εικόνες]


Στέλλα Δημητρίου: Δημοσίευσε το επίσημο φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης των παιδιών της [εικόνες]

To σημείο του μυστηρίου που την έκανε να κλάψει πιο πολύ.

Στιγμιότυπα από το μυστήριο της βάφτισης των διδύμων αγοριών της δημοσίευσε το πρωί της Τετάρτης, 20 Σεπτεμβρίου, η Στέλλα Δημητρίου, στον λογαριασμό της στο instagram. 

Η επώνυμη Κύπρια μοιράστηκε μαζί με τους followers της, όμορφες και αγαπημένες στιγμές της, από το μυστήριο της βάφτισης των μικρών, Σωτήρη και Νικόλα, σχολιάζοντας πως εκείνη η ημέρα ήταν ημέρα χαράς και συγκίνησης για την ίδια, ενώ αποκάλυψε και σε ποιο σημείο έκλαψε πιο πολύ.

Διαβάστε ακόμα: Η Στέλλα Δημητρίου για τη βάφτιση των αγοριών της: "Στην εκκλησία έκλαιγα συνέχεια" [βίντεο]

Χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσης της σχολίασε τα εξής ακόλουθα: "Μέρα χαράς και συγκίνησης ! Η 2η πιό συγκινητική μέρα της ζωής μου …. η βάφτιση των μικρών μου αγγέλων. Η πρώτη ήταν η γέννηση τους 28/9/22 και τώρα ένα χρόνο σχεδόν μετά τα βαφτίσαμε. Έγιναν χριστιανοί και πήραν τα ονόματα των παππούδων τους, Σωτήρης και Νικόλας. Οι νονές μας, οι πνευματικές μας μητέρες δεν μπορούσαν να είναι άλλες από την αγαπημένη μου αδερφή και την καρδιακή μου φίλη. Εκεί που έκλαψα πιό πολυ , ήταν που οι νονές παραδίδουν τα παιδιά στους γονείς τους ….υποκλίνεσαι μπροστά τους και φιλάς το χέρι τους. Σας αγαπώ". Δείτε τις εικόνες στην gallery πιο κάτω: 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Στέλλα Δημητρίου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3499 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2943 s // Total time: 2.6442 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X