Πάνος Μουζουράκης: Πόσταρε την πρώτη εικόνα της νεογέννητης κόρης του - Τα συγκινητικά λόγια


Πάνος Μουζουράκης: Πόσταρε την πρώτη εικόνα της νεογέννητης κόρης του - Τα συγκινητικά λόγια

\"Η αγάπη αυτές τις μέρες στον μικρόκοσμό μου έρχεται από παντού...\"

Tην Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη έζησαν την πιο συγκινητική στιγμή της ζωής τους. Έγιναν γονείς και υποδέχθηκαν τον καρπό του έρωτα τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

Διαβάστε ακόμα: Στέλλα Δημητρίου – Δημήτρης Μιχαηλίδης: Το υπέροχο πάρτι για τη βάπτιση των δίδυμων γιων τους [εικόνες & βίντεο]

Τρισευτυχισμένος ο τραγουδιστής δημοσίευσε μεταξύ άλλων και την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης μέσα από το μαιευτήριο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έγραψε: "Η αγάπη αυτές τις μέρες στον μικρόκοσμό μου έρχεται από παντού, και το ευχαριστώ μπορεί να φαίνεται λίγο. Όμως όταν η αγάπη είναι ανιδιοτελής ο σωστός τρόπος να την δεχτείς ίσως είναι απλά ένα ταπεινό ευχαριστώ. Ευχαριστώ λοιπόν όλους σας για τα ξεχωριστά μηνύματα αγάπης που μας στείλατε και δεχτήκαμε. Ευχαριστώ για όλες τις ευχές. Ευχαριστώ τη Διονυσία, τον Παναγιώτη, τη Βάσια και ευχαριστώ όλο το προσωπικό του "Μητέρα" από τον έβδομο μέχρι το γκαράζ/parking που μου έκαναν σεμινάριο ταχύρυθμο στην αλλαγή πάνας, καθαρισμού, πλυσίματος, οργάνωσης, τάξης, ευγένειας, σεβασμού, κατανόησης, περιποίησης, φιλοξενίας και οικογένειας. Ευχαριστούμε που μας κάνατε αυτήν την στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή". Δείτε τις εικόνες στην πιο κάτω gallery:

Tags Στέλλα Δημητρίου, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0095 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0420 s // Total time: 0.0515 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X