Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Είμαι από τις μαμάδες που είμαι συνέχεια πάνω από το παιδί μου"


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Είμαι από τις μαμάδες που είμαι συνέχεια πάνω από το παιδί μου"

Πως την βλέπει η μητέρα της στο ρόλο της νέας μανούλας;

Για τους υπέροχους αυτούς 8 μήνες μαζί με το αγοράκι της, τον Βλάσση της, αναφέρθηκε σε πρόσφατες δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής, "Super Κατερίνα", η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια σχολίασε αν θεωρεί πως έχει αλλάξει κάτι στη ζωή της μετά τον γάμο, στο πως είναι ως μανούλα καθώς και αν έχει βοήθεια στο σπίτι με τον μικρό Βλάσση. 

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η θρησκευτική παράδοση που τήρησε παρέα με τον γιο της [εικόνες]

Συγκεκριμένα, δήλωσε τα ακόλουθα: "Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας μετά τον γάμο, έχει αλλάξει σε σχέση με το παιδί. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Αυτοί οι 8 μήνες είναι το κάτι άλλο, είναι 8 μήνες ευτυχίας[...]
Παντού έχουμε πάει με το μωρό, είμαι υπέρ στο ό,τι κάνεις και πριν, να το κάνεις και μετά. Το προσαρμόζεις, δεν είναι το ίδιο να έχεις το παιδί μαζί σου, στην καθημερινότητά σου[...]Έχω βοήθεια στο σπίτι για κάποιες ώρες, γιατί η μητέρα μου λείπει, είναι στη Ρόδο. Η πεθερά μου έχει 8 εγγόνια, οπότε καταλαβαίνεις. Τι να πρωτοκάνει; Δεν βγαίνει αλλιώς. Είμαι από τις μαμάδες που είμαι συνέχεια από πάνω". 

Ωστόσο στην κάμερα της εκπομπής πετύχαμε να μιλάει και η μητέρα της, η οποία δήλωσε τα εξής για την κόρη της: "Είναι φρέσκια μητέρα, είναι πάνω από το παιδί της, είναι 24 ώρες μαζί του, είναι υπερπροστατευτική. Πιο καλή κι από μένα".

Tags κωνσταντίνα σπυροπούλου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0079 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0378 s // Total time: 0.0457 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X