Χριστίνα Παυλίδου: Περιγράφει το σοκαριστικό παραλίγο ατύχημα της αδερφής της Κύνθιας [βίντεο]


Χριστίνα Παυλίδου: Περιγράφει το σοκαριστικό παραλίγο ατύχημα της αδερφής της Κύνθιας  [βίντεο]

\"Πνιγόταν...είχε γίνει μαύρη\".

Στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" φιλοξενήθηκε την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, η Χριστίνα Παυλίδου. 

Η Κύπρια ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην Χριστιάνα Αριστοτέλους, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πέραν της επαγγελματικής της ζωής, και στα προσωπικά της. 

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Παυλίδου: Η στιγμή με τη μητέρα και την αδερφή της που μοιράστηκε δημόσια [εικόνα]

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Παυλίδου, δέχθηκε ερώτηση από την κόρη της, Μαρία, η οποία της ζήταγε να μάθει τι ήταν αυτό που έκανε και δεν το έμαθαν ποτέ οι γονείς της, και στο οποίο παραλίγο να κινδυνέψει η αδερφή της, Κύνθια.

Η ίδια με ειλικρίνια εξομολογήθηκε για πρώτη φορά πως η μητέρα τους, τους απαγόρευε να ανέβουν επάνω σε μηχανάκι, λέγοντας τα εξής: "Η Κύνθια η καημένη, ήταν στην Ελλάδα και είχε εξετάσεις στο Εθνικό, και ήταν μια ημέρα που είχε παναπεργία δεν υπήρχαν τρένα, λεοφωρεία, ταξί, δεν υπήρχαν μετρό[...] Της λέει ένας συμφοιτητής της, θα περάσω να σε πάρω με το μηχανάκι. Καβάλησε πίσω από τον συμφοιτήτητη της, κρυφά, όπως οδηγούσε ο συμφοιτητής της, ήταν χειμώνας, φόραγε ένα κασκόλ, και πιάνετε το κασκόλ της, μέσα στον τροχό της μηχανής, πνίγεται, ο μπροστινός δεν το αντιλαμβάνεται, αυτή είχε γίνει μαύρη, και το αντιλαμβάνεται κάποιος που οδηγούσε πίσω και άρχισε να κορνάρει.  Σταματήσανε και το κόψανε. Μου λέει ήταν ήταν επειδή έκανα παρακοή στη μάμα μας, επειδή ήταν κάτι που μας απαγόρευε". Δείτε το βίντεο:

Tags gossip, showbiz, celebrities, χριστίνα παυλίδου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2682 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2700 s // Total time: 2.5382 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X