Αυτές τις μπότες θα βλέπουμε παντού το χειμώνα


Αυτές τις μπότες θα βλέπουμε παντού το χειμώνα

Το mega shoe trend της εποχής όπως μας το έδειξε η Dua Lipa!

Όταν ένα παπούτσι το φορά ήδη ένα από τα μεγαλύτερα pop icons του πλανήτη, τότε ξέρεις, ότι θα αποτελέσει από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Ο λόγος για τις moto boots, τις μπότες μοτοσικλετιστή που είδαμε σε Instagram post της Dua Lipa ήδη από τις πρώτες μέρες της χρονιάς.

Γνωστές και ως biker boots, οι μπότες αυτές δεν είναι ακριβώς καινούργιο trend. Με εξαίρεση τον περσινό χειμώνα που οι knee – high boots είχαν την πρωτοκαθεδρία στις τάσεις στην εν λόγω γραμμή παπουτσιού, οι biker boots ήταν “thing” τρεις σεζόν πριν. Ωστόσο, φέτος επιστρέφουν ως “moto boots” και η βασική διαφορά τους με την πρότερη εκδοχή τους είναι η φθαρμένη όψη και μεγάλες αγκράφες στο πλάι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, οι αναζητήσεις στο Google για τις “Miu Miu Sienna biker boots”, δηλαδή το συγκεκριμένο μοντέλο του οίκου που φοράει η Dua Lipa και πυροδότησε το trend ήδη από το catwalk της συλλογής FW 22/23, έχουν εκτοξευθεί σε ποσοστό άνω του 71%.


Πώς θα υιοθετήσεις το trend
Αν δεν μπορείς να αντισταθείς στο moto boot trend υπάρχει κάτι που πρέπει να σκεφτείς προτού προβείς σε κάποια αγορά. Αν επιθυμείς να επενδύσεις σε ένα ακριβό ζευγάρι οφείλεις να αντιμετωπίσεις τις μπότες ανεξάρτητα από το τρέχον trend, δηλαδή ως επένδυση. Συνεπώς, αν μπορείς να προσαρμόσεις grunge στοιχεία στα καθημερινά outfits σου, αξίζει. Αν από την άλλη δεν σκοπεύεις να τις ενσωματώσεις οργανικά στο στιλ σου, αλλά θες να τις έχεις στο fashion οπλοστάσιό σου αυτόν τον χειμώνα, τότε επιλεξε μία πιο οικονομική εκδοχή αφού υπάρχει πληθώρα στην αγορά.

 

Tags μόδα, fashion, στυλ, style, ΜΠΟΤΕΣ, χειμώνα 2024, τασεις μόδας, Trends


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0080 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0355 s // Total time: 0.0435 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X