Ντία Αρίστου: Φοράει το it αξεσουάρ του φθινοπώρου


Ντία Αρίστου: Φοράει το it αξεσουάρ του φθινοπώρου

Το unisex κομμάτι της μόδας που κατέκτησε τα runway shows για τη σεζόν που έρχεται

Η genderless μόδα είναι μία τάση που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια και μάλιστα ισχυροποιείται συνεχώς μέσα από τις προτάσεις κορυφαίων της βιομηχανίας. Και όσον αφορά στις γυναίκες πάντα οι σχεδιαστές αντλούσαν έμπνευση από την ανδρική γκαρνταρόμπα δημιουργώντας το δυναμικό look, το androgynous style, που έχει γράψει τη δική του σελίδα στην ιστορία της μόδας, όμως τα πράγματα έχουν αρχίσει να παίρνουν και την αντίστροφή φορά. Τα γυναικεία ρούχα προσφέρονται πλέον ως δάνεια στην αντρική γκαρνταρόμπα και πολλά looks στα runways γίνονται ιδανικά για να φορεθούν τόσο από γυναίκες όσο και από άντρες.

Η επιστροφή, επομένως, της γραβάτας, του πιο classic ανδρικού item στη μόδα αποτελεί μία εξέλιξη που έρχεται να συμβάλει στην genderless μόδα και τα unisex ρούχα αλλά και να αναβιώσει ένα ακόμα trend των 90s, τόσο στις πασαρέλες όσο και στο street style.


Οι γραβάτες, λοιπόν, αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αποτελώντας key items σε σύνολα κάθε είδους, από casual πρωινά μέχρι και επίσημα. Σε διάφορες εκδοχές, υλικά και χρώματα είναι σίγουρα ένα αξεσουάρ που θα δουμε πολλές fashionistas που θέλουν να πειραματίζονται με αυτή να την επιλέγουν.

Μία fashionistas του νησιού που ήδη έχει πειραματιστεί και δημιούργησε ένα σύνολο με πρωταγωνιστή το συγκεκριμένο αξεσουάρ και η Ντία Αρίστου.

Το όλο look φέρει την υπογραφή του οίκου Prada και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ με τα ανάλογα αξεσουάρ.

Tags μόδα, fashion, τασεις μόδας, Trends, ντια αριστου, γραβάτα, fall 2023


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2197 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3062 s // Total time: 3.5259 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X