Κύπρια τραγουδίστρια αποκαλύπτει: "Το παιδί έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου να χωρίσω"


Κύπρια τραγουδίστρια αποκαλύπτει: "Το παιδί έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου να χωρίσω"

\"Μόνο με ειλικρίνεια του μίλησα για τον επόμενο σύντροφο που βρέθηκε στο πλάι μου\".

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο, Πάνο Τσουκαρά, παραχώρησε σε πρόσφατο τεύχος, γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια.

Ο λόγος για την Μαριάντα Πιερίδη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επαγγελματική της σταδιοδρομία στο τραγούδι, στην δημιουργία οικογένειας, στον γιο της, Νικόλα, αλλά και στον γάμο της το 2017 με τον Δημήτρη Κατριβέση.

Διαβάστε ακόμα: Μαριάντα Πιερίδη: Στα backstage επαγγελματικής φωτογράφησης του γιου της, Νικόλα [βίντεο]

"Μετά από 24 χρόνια είμαι και πάλι εδώ, για να κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Δεν θα δώσω βάση σε κακοπροαίρετα σχόλια, γιατί πάντοτε προέρχονται από πικραμένους από τη ζωή ή αργόσχολους ανθρώπους", δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια και πρόσθεσε μετέπειτα για τον γιο της και τον χωρισμό της από τον Νέστωρα Φωτιάδη: "Το παιδί έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου να χωρίσω. Μπορεί όλα να μου το έδειχναν πριν αλλά το αμελούσα. Το «έλα μωρέ, δεν βαριέσαι» κόβεται μαχαίρι, όταν γεννιέται το παιδί κι εσύ πρέπει να το κάνεις ευτυχισμένο.Μόνο με ειλικρίνεια του μίλησα για τον επόμενο σύντροφο που βρέθηκε στο πλάι μου. Εξάλλου, αν πεις κάποιο ψέμα στο παιδί, θα το καταλάβει. Αν θες το παιδί σου να είναι ειλικρινές απέναντί σου, πρέπει να είσαι κι εσύ μαζί του".

Tags gossip, showbiz, celebrities, μαριαντα πιεριδη, γιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2527 s (234 Queries.) // Parse time: 0.4701 s // Total time: 2.7228 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X