Η ΕΨΑ κατακτά και φέτος τα iTQi Superior Taste Award


Η ΕΨΑ κατακτά και φέτος τα iTQi Superior Taste Award

Με την ΕΨΑ lemon cola light

Η αγαπημένη ελληνική βιομηχανία αναψυκτικών ΕΨΑ, κέρδισε δύο ακόμη διακρίσεις για την εξαιρετική ποιότητα και τη γευστική υπεροχή των προϊόντων της, αυτή τη φορά σε διεθνές επίπεδο. Η ΕΨΑ αποτελεί τη μοναδική ελληνική εταιρία αναψυκτικών η οποία βραβεύεται για δεύτερη συνεχή φορά στα καταξιωμένα βραβεία «International Taste & Quality Institute - iTQi».

Σε συνέχεια των περσινών διακρίσεων με την ΕΨΑ bio Λεμονάδα και ΕΨΑ πράσινο τσάι με ρόδι και βύσσινο, δύο ακόμα προϊόντα, η ΕΨΑ Λεμονάδα λάϊτ και η αγαπημένη ΕΨΑ lemon cola light κατακτούν την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία τους αποσπώντας δύο αστέρια.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΨΑ, Πένυ Τσαούτου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι ιδιαίτερα περήφανη που τα προϊόντα μας αναγνωρίζονται πλέον και σε κορυφαίους θεσμούς γεύσης στο εξωτερικό. Η βράβευση αυτή για δεύτερη χρονιά εδραιώνει την ΕΨΑ στην κορυφή της κατηγορίας ποιοτικού αναψυκτικού και αποτελεί τη βάση για ακόμα περισσότερες διακρίσεις. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους καταναλωτές μας, στόχος είναι να ικανοποιούμε τις προτιμήσεις τους με υψηλής ποιότητας προϊόντα.»

Η κατάκτηση του iTQi Superior Taste Award από την ΕΨΑ lemon cola light επισφραγίζει την προσπάθεια της ΕΨΑ για την παραγωγή προϊόντων με απαράμιλλη γεύση και ποιότητα.

To International Taste & Quality Institute (iTQi) είναι η κορυφαία οργάνωση ανεξάρτητων σεφ και σομελιέ με έδρα τις Βρυξέλλες. Σκοπός της είναι να δοκιμάζει και να προάγει φαγητά και ποτά εξέχουσας γεύσης και ποιότητας από όλον τον κόσμο. Οι κριτές επιλέγονται από τις 13 πιο διακεκριμένες ευρωπαϊκές ενώσεις επαγγελματιών των παραπάνω κλάδων όπως: Maitres Cuisiniers of France and Belgium, Academy of Culinary Arts, Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Academie Culinaire of France, Verband der Kuche Deutschlands κ.ά. To Superior Taste Award είναι μια μοναδική διεθνής αναγνώριση που αποδίδεται μετά από «τυφλή» γευστική δοκιμή από σεφ και σομελιέ που αποτελούν opinion leaders και ειδικούς στη γεύση.

Η ΕΨΑ μας δροσίζει με κορυφαία γευστικά, ποιοτικά, καινοτόμα προϊόντα..

Tags ΕΨΑ, lemon cola light, αναψυκτικά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1190 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3498 s // Total time: 3.4688 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X