“Τσακώσαμε” τη Γιώτα και τον Ανδρέα στο tiktok και μας μίλησαν για την επιστροφή του “Ήρθε κι έδεσε”


“Τσακώσαμε” τη Γιώτα και τον Ανδρέα στο tiktok και μας μίλησαν για την επιστροφή του “Ήρθε κι έδεσε”

Όλες οι λεπτομέρειες της εκπομπής για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.  

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού έρχονται για τέταρτη σεζόν στο ΣΙΓΜΑ, για να μας πουν την πιο χαρούμενη καλημέρα! Η εκπομπή που αγαπήθηκε και εμπιστεύτηκε το τηλεοπτικό κοινό επιστρέφει από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 9:30 και γεμίζει τα πρωινά μας με καλεσμένους, ζωντανές συνδέσεις, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των ημερών, ρεπορτάζ, μουσική και φυσικά… μαγειρική! 

Μπόλικο γέλιο, κέφι, θετική ενέργεια, ανατροπές, διασκέδαση για να γίνουν τα πρωινά μας απολαυστικά, έτσι όπως μόνο η Γιώτα και ο Ανδρέας ξέρουν!

Το αγαπημένο, ανατρεπτικό δίδυμο υπόσχεται για άλλη μια φορά να μας ψυχαγωγήσει, να μας συγκινήσει, να μας ενημερώσει, να ξεδιπλώσει καθημερινά όλα όσα μας ενδιαφέρουν, με μια εκπομπή γεμάτη ζωντάνια και εκπλήξεις.

Γιατί πολύ απλά.. το δίδυμο αυτό ήρθε για να δέσει, κι έδεσε! Την παρέα τους συμπληρώνουν οι Φρόσω Βιολάρη από το SIGMALIVE, Στέλλα Γεωργίου από το ILOVESTYLE και η δημοσιογράφος Άννα Κριθαρίδου.

Εντοπίσαμε τους δύο παρουσιαστές κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής τους εκπομπής στο Ράδιο Πρώτο και μίλησαν αποκλειστικά στο tiktok του ilovestyle για την επιστροφή τους τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Δείτε το σχετικό βίντεο και το trailer της εκπομπής: 

 

@ilovestylecom10 Το Ήρθε κι έδεσε επιστρέφει στους δέκτες μας τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 9:30 στο ΣΙΓΜΑ newseson tv sigmatv fyp fy original sound - Ilovestyle.com

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sigma TV (@sigmatvcy)


 

 

Tags γιωτα δαμιανου, ανδρέας δημητρόπουλος, διασημοι, ηρθε κι εδεσε, ΣΙΓΜΑ, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4981 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3128 s // Total time: 2.8109 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X