Λιπαρά μαλλιά: 3 έξυπνα hair-dos για να τα καμουφλάρεις στις διακοπές


Λιπαρά μαλλιά: 3 έξυπνα hair-dos για να τα καμουφλάρεις στις διακοπές

Χτενίσματα που θα σε σώσουν.  

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι μια περίοδος χαλάρωσης και διασκέδασης. Ωστόσο, για όσες έχουν λιπαρά μαλλιά, ο συνδυασμός ζέστης, υγρασίας και υπαίθριων δραστηριοτήτων μπορεί συχνά να οδηγήσει σε ακόμη πιο έντονη λιπαρότητα.  Αν και είναι καλύτερα να προτιμήσεις να αφήσεις φυσικά τα μαλλιά σου, δεν είναι κακό να θέλεις να δείχνεις όσο το δυνατόν καλύτερα ενώ απολαμβάνεις τις διακοπές σου.

Πιο κάτω θα δεις τρεις δημιουργικούς και πρακτικούς τρόπους για να καμουφλάρεις τα λιπαρά μαλλιά κατά τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις χωρίς να ανησυχείς για τα μαλλιά σου:

#1. Κομψά hair accessories

Ένας από τους πιο εύκολους και μοντέρνους τρόπους για να καμουφλάρεις τα λιπαρά μαλλιά κατά τις καλοκαιρινές σου διακοπές είναι να ενσωματώσεις κομψά hair accessories στην εμφάνιση σου. Από καπέλα μέχρι πολύχρωμα μαντήλια και παιχνιδιάρικες κορδέλες, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για να διαλέξεις. Αυτά τα αξεσουάρ όχι μόνο προσθέτουν μια stylish νότα στην εμφάνισή σου, αλλά εξυπηρετούν και τον πρακτικό σκοπό να κρατούν τα μαλλιά σου μακριά από το πρόσωπό σου και να απορροφούν την περίσσεια λιπαρότητα. Διάβασε περισσότερα στη madamefigaro.cy.

Tags ΛΙΠΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ, χτενίσματα, Ομορφια, beauty, hair, Oily hair


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1768 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2917 s // Total time: 3.4685 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X