Αυτά είναι τα τρία δημοφιλή νέα πρόσωπα που έρχονται στο Ράδιο Πρώτο 


Αυτά είναι τα τρία δημοφιλή νέα πρόσωπα που έρχονται στο Ράδιο Πρώτο 

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για εκείνους.   

Τη νέα σεζόν, το Ράδιο Πρώτο στοχεύει στη δυναμική ενίσχυση των ψυχαγωγικών του ζωνών εμπλουτίζοντας το πρόγραμμά του με νέες εκπομπές και νέα δημοφιλή ονόματα.

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Μέμνωνα Σωτηρέλη, ακόμα τρία αγαπημένα στο κυπριακό κοινό  πρόσωπα, έρχονται στο Ράδιο Πρώτο όπως ανακοίνωσε σήμερα ο σταθμός.

Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Ιάσωνος, Νικόλα Ιωαννίδη και τον Θέο Στυλιανού.

Τρεις παρουσιαστές-παραγωγοί με ιδιαίτερη προσωπικότητα, πηγαίο χιούμορ, αμεσότητα και αποδεδειγμένα την ικανότητα να δημιουργούν σχέσεις ξεχωριστές με ένα μεγάλο κοινό που τους ακολουθεί πιστά και στα social media.

Ετοιμαστείτε να τους απολαύσετε! Από τις αρχές Σεπτεμβρίου, με φρέσκο αέρα στο Ράδιο Πρώτο!

Διαβάστε το who is who των νέων παραγωγών:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΑΣΩΝΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Ιάσωνος ήξερε από νωρίς τι ήθελε να κάνει στη ζωή του και σε ηλικία 17 ετών ξεκίνησε ραδιοφωνικές εκπομπές σε τοπικά ραδιόφωνα στην Πάφο.

Παράλληλα και μετά τις σπουδές του στη Δημοσιογραφία συνέχισε στο ραδιόφωνο, ενώ σε ηλικία 25 ετών έγινε εκδότης της εφημερίδας «Local Echo» στην Πάφο, της πρώτης έγχρωμης, νεανικής εφημερίδας της πόλης. Εκείνα τα χρόνια είχε την ευκαιρία να κάνει συνεντεύξεις σε ανθρώπους που θαύμαζε, όπως ο Πασχάλης Τερζής, η Άννα Βίσση, ο Δημήτρης Μητροπάνος κα.

Σε ηλικία 29 ετών «άρπαξε» μια ευκαιρία που του δόθηκε και έτσι μετακόμισε στη Λευκωσία όπου για δύο σεζόν συνεργάστηκε με το ΣΙΓΜΑ και στις εκπομπές, «Ζήσε Το» και «Love and Style».

Ακολούθησε για τρεις σεζόν η συμμετοχή του στην πετυχημένη εκπομπή του ΡΙΚ, «Happy Hour», όπου τον είδαμε σε μοναδικές τηλεοπτικές στιγμές, με τα γκάλοπ του να ξεχώριζαν καθημερινά.

Στην τηλεόραση τον είδαμε επίσης στη βραδινή εκπομπή του Omega, «OMG Show» αλλά και στην παρουσίαση του κυπριακού τηλεπαιχνιδιού «Ρίξε μια ζαριά».  

Ο ίδιος αρθρογραφεί σε περιοδικά, συνεργάζεται με ιστοσελίδες για lifestyle ρεπορτάζ, εργάστηκε βράδυ ως… πορτιέρης και παρουσιάζει εκδηλώσεις πάντα με το δικό του στυλ. Είναι μαμάκιας, λατρεύει το καλό φαγητό (φαίνεται εξάλλου), είναι η ψυχή της παρέας και τρελαίνεται να ταξιδεύει… όταν έχει χρήματα!

Ο Κωνσταντίνος Ιάσωνος μετά από 6 χρόνια επιστρέφει στο επαγγελματικό του σπίτι και στο Συγκρότημα ΔΙΑΣ, αυτή τη φορά μέσα από το Ράδιο Πρώτο στο πλευρό του Μέμνωνα Σωτηρέλη.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 

Γεννήθηκε στην Λευκωσία στις 6 Ιουλίου το 1979. Από μικρός η αγάπη του για την μόδα ήταν εμφανής  μιας και γεννήθηκε σε μια οικογένεια με background στην μόδα. Έτσι ασχολιόταν  πάντα με την εμφάνιση του και όχι μόνο. Αυτοδίδακτος  μετέτρεψε το hobby του σε επάγγελμα. Δεν άφησε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη οπότε βρέθηκε στα 19 του να δουλεύει βοηθός φωτογράφου και stylist. Υπομονή, θράσος και θάρρος ήταν τα όπλα του για να μπορέσει να ανεβαίνω σκαλί σκαλί.

Τα περιοδικά ήταν η μεγάλη του αγάπη έτσι και βρέθηκε  στην θέση του Fashion Editor για πολλά χρόνια στα πιο μεγάλα περιοδικά μόδας της Κύπρου. Μάλλον η επιμονή του και η τρέλα του ήταν αυτό που έκανε τα αφεντικά του να του δώσουν την δική του εκπομπή στο ραδιόφωνο. Έτσι λοιπόν το ραδιόφωνο μπήκε στην ζωή του απρόσμενα αλλά αυτό που τον  έκλεψε από τα περιοδικά ήταν η τηλεόραση μιας και τα τελευταία χρόνια ασχολείται καθαρά επαγγελματικά. Ιδιαίτερα δημοφιλής σε ένα ευρύ κοινό ο Νικόλας Ιωαννίδης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς influencers αυτή τη στιγμή.

ΘΕΟΣ (THEO) ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Ο Θεοφύλακτος Στυλιανού η αλλιώς Theos Blue στον κόσμο των στα social media, μεγαλωμένος στη Λάρνακα της Κύπρου, σπούδασε Αγγλική φιλολογία στο ελληνικό πανεπιστήμιο ΕΚΠΑ στην Αθήνα ενώ παράλληλα παρακολούθησε σεμινάρια τατουάζ κάνοντας το hobby του καθώς πάντα ήταν καλλιτεχνική φλέβα. Το όνειρο του ήταν να γίνει ηθοποιός, μπορεί να μην έχει πραγματοποιήσει εντελώς το αρχικό του όνειρο όμως σαν creator πλέον μέσα από τα social media όπως και τον γνωρίσαμε έχει βάλει τη δίκη του πινελιά σε αυτό, το δικό του χιούμορ κι αυτό το βλέπουμε μέσα από τα βιντεάκια του. Με περισσότερους από 90 χιλιάδες followers στην πλατφόρμα του Tik Tok και σχεδόν 5 εκατομμύρια likes,  ενώ στο Instagram πάνω από 40 χιλιάδες ακόλουθους έχει κάνει τον κόσμο να τον αγαπήσει και να ξεχωρίσει για την αυθεντικότητα και το χιούμορ του. Ασχολείται επαγγελματικά με τα social media τα τελευταία τρία χρόνια κάνοντας συνεργασίες με γνωστές εταιρίες και brands.

Είμαστε σίγουροι πως μιλάμε για το πιο ανερχόμενο αστέρι στον χώρο της ντόπιας showbiz.
 

Tags ράδιο πρώτο, νικολας ιωαννιδης, κωνσταντινος ιασωνος, θεο στυλιανου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2917 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3152 s // Total time: 2.6069 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X