Γαβριέλλα Ζάρτηλα – Γιώργος Μιχαήλ: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους στην Ιαπωνία 


Γαβριέλλα Ζάρτηλα – Γιώργος Μιχαήλ: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους στην Ιαπωνία 

Η καλοκαιρινή “απόδραση” του ζευγαριού στην Ασία.  

Η Γαβριέλλα Ζάρτηλα και ο Γιώργος Μιχαήλ είναι από τα ζευγάρια του νησιού που λατρεύουν τα ταξίδια και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media μοιράζονται όμορφες στιγμές από τους προορισμούς τους. 

Διαβάστε ακόμα: Μάστορας - Καληφώνη: Για jet ski σε παραλία της Κύπρου [εικόνα]

Εδώ και μερικές ημέρες το ζευγάρι δημοσιογράφων βρίσκεται στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσά της, το Τόκιο. Οι πληροφορίες μας θέλουν να είναι η πρώτη στάση του ζευγαριού από ένα ταξίδι που θα διαρκέσει δύο περίπου εβδομάδες και θα προστεθούν και άλλοι μαγευτικοί προορισμοί σε αυτό. 

Μέσα από το instagram αλλά και σε επικοινωνία που είχαμε με το ζευγάρι είδαμε ότι μέχρι στιγμής έχουν επισκεφθεί must αξιοθέατα της μεγαλούπολης και απολαμβάνουν τοπική κουζίνα και εδέσματα. 

Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της εκπομπής “Πρωτοσέλιδο” καλωσόρισε τον νέο μήνα με μία ανάρτηση στα social media ποζάροντας με τον σύζυγό της στη Disneyland. Δείτε στην πιο κάτω gallery τα σχετικά στιγμιότυπα που εξασφαλίσαμε: 
 

Tags γαβριελλα ζαρτηλα, γιωργος μιχαηλ, ΤΟΚΙΟ, Ιαπωνια, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4383 s (233 Queries.) // Parse time: 0.4143 s // Total time: 3.8526 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X