Ινώ Αναστασιάδη: Το Barbie-themed πάρτι γενεθλίων [εικόνες & βίντεο] 


Ινώ Αναστασιάδη: Το Barbie-themed πάρτι γενεθλίων [εικόνες & βίντεο] 

Οι κοσμικές παρουσίες ντυμένες στα ροζ!  

Τα γενέθλια της γιόρτασε χθες, 25 Ιουλίου η Ινώ Αναστασιάδη έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της, την αδερφή της Έλσα Λούτσια Αναστασιάδη, την μητέρα της Άντρη αλλά και αγαπημένες φίλες.

H εορτάζουσα διοργάνωσε μια λαμπερή βραδιά επιλέγοντας το πιο επίκαιρο concept αυτή την στιγμή που δεν είναι άλλο από την Βarbie.

Διαβάστε ακόμα: Έμιλυ Γιολίτη: Το παραμυθένιο πάρτι για τα 14α γενέθλια της κόρης με θέμα τη Barbie

Οι περισσότερες καλεσμένες υιοθέτησαν το θέμα διαλέγοντας αποχρώσεις του ροζ και του άσπρου για τα glam & chic looks τους.

Από τα insta story και τις εικόνες που μοιράστηκαν στα social media, φαίνεται πως πέρασαν ένα όμορφο βράδυ απολαμβάνοντας φαγητό και ποτό ενώ χόρεψαν και διασκέδασαν με τις μουσικές επιλογές του dj.

Διαβάστε ακόμα: Η γιγαντιαία Barbie στο Dubai που έγινε viral [βίντεο]

Η Ινώ λαμπερή και όπως πάντα stylish επέλεξε για το birthday outfit της ένα στενό strapless ροζ φόρεμα.

Τις εντυπώσεις έκλεψε, η ιδιαίτερα προσεγμένη διακόσμηση που είχε όλα τα στοιχεία από την Barbie World. Εντυπωσιακά πιάτα σε σχήμα καρδίας με το λογότυπο επάνω, ιδικό παραβάν για τις κατάλληλες λήψεις, κεριά και λουλούδια ήταν μερικά από αυτά που πρόσθεταν μια εξτρά μαγεία στην παραμυθένια αυτή βραδιά.

Ανάμεσα στις καλεσμένες είδαμε τις: Κάτια Θεοδότου, Αγγέλω Δημητρίου, Τερέζα Ηλιάδη, Άννα Χαμπουλά, Ήβη Κυπριανού, Έλενα Αρμένη, Έστερ Σιακκά, Κριστιάνα Σολομωνίδη, Νικόλετα Ιωαννίδου, Λουίζα Μελιδιώτου κ.α. Δείτε στη madamefigaro.cy τα σχετικά στιγμιότυπα. 
 

Tags barbie, ινώ αναστασιάδη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0072 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0383 s // Total time: 0.0456 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X