4 δραστικοί οροί αντιγήρανσης που αξίζει να δοκιμάσεις!


4 δραστικοί οροί αντιγήρανσης που αξίζει να δοκιμάσεις!

Αντιμετώπισε τα σημάδια γήρανσης με τη δύναμη αποτελεσματικών συστατικών!  

Το πέρασμα του χρόνου μπορεί να φέρει πολλά στη ζωή σου, όπως νέα πρόσωπα, νέες ευκαιρίες, νέες εμπειρίες, αλλά φέρνει επίσης και… νέες ρυτίδες και λεπτές γραμμές! Μπορεί, λοιπόν, να μην έχει βρεθεί ο τρόπος για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο, αλλά υπάρχουν τρόποι για να μειώσεις τα σημάδια που αυτός αφήνει στην επιδερμίδα σου. Και είναι πιο εξελιγμένοι από ποτέ!

Αναφερόμαστε, φυσικά, στους ορούς ή αλλιώς serums αντιγήρανσης. Οι οροί, επειδή περιέχουν δραστικά συστατικά σε υψηλότερη συγκέντρωση σε σχέση με άλλα skincare προϊόντα, είναι το ιδανικό όπλο για στοχευμένη αντιγηραντική δράση

Εμείς βρήκαμε τέσσερις τέτοιους ορούς, προσεκτικά επιλεγμένους από δύο skincare brands που διαπρέπουν στον τομέα της clean beauty. Περιέχουν, δηλαδή, φυσικά συστατικά και στις φόρμουλές τους δεν θα βρεις χημικές ενώσεις που να ερεθίζουν το δέρμα. Και θα τους βρεις σε όλα τα καταστήματα Holland & Barrett στην Κύπρο.

1.    Vitaskin Vitamin C Collagen Boosting Serum

H Vitaskin είναι ένα πρωτοποριακό vegan brand που εξειδικεύεται στις ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες των βιταμινών A, B, C. Από τη σειρά προϊόντων του brand με βιταμίνη C, ξεχωρίσαμε το Vitamin C Collagen Boosting Serum που, όπως φανερώνει και το όνομά του ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, χαρίζοντας έτσι στο δέρμα τη χαμένη του σφριγηλότητα. Επιπλέον, η σύνθεσή του, που αποτελείται από φυσικά συστατικά σε ποσοστό 99%, περιέχει βιταμίνη C σε υψηλή συγκέντρωση. Η βιταμίνη C, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, είναι μία από τις "καλύτερες φίλες" του κολλαγόνου, ενώ παράλληλα βοηθά στην αντιμετώπιση ατελειών, όπως οι κηλίδες, που προκαλούνται με τα χρόνια από την έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα ή άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Το συγκεκριμένο serum μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πρωί και βράδυ, πριν την ενυδατική σου, και να χαρείς σύντομα μια επιδερμίδα πιο νεανική και με πιο ομοιόμορφο τόνο.

2.    Q+A Peptide Facial Serum

Όταν μιλάμε για αντιγήρανση, δεν μπορούμε παρά να αναφέρουμε τα πεπτίδια! Τα πεπτίδια είναι οργανικές αλυσίδες αμινοξέων που υπάρχουν φυσικά στο σώμα μας και λειτουργούν ως μια πανίσχυρη ασπίδα ενάντια στους παράγοντες γήρανσης. Με το να τα εντάξεις στη ρουτίνα σου, θα τονώσεις την παραγωγή του κολλαγόνου της επιδερμίδας σου, ενώ σταδιακά θα γίνουν λιγότερο εμφανείς οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες. Και ο ιδανικός ορός για να δεις κι εσύ από πρώτο χέρι τη δύναμη των πεπτιδίων είναι το Peptide Facial Serum της Q+A. Το συγκεκριμένο skincare brand έχει διακριθεί για τη sustainable φιλοσοφία του, και το συγκεκριμένο προϊόν δεν αποτελεί εξαίρεση: είναι vegan-friendly, η σύνθεσή του αποτελείται από 94% φυσικά συστατικά, ενώ δεν περιέχει αλκοόλ και άρωμα.

3.    Q+Α Azelaic Acid Balancing Serum

To αζελαϊκό οξύ μπορεί να μην είναι τόσο ξακουστό όπως τα άλλα οξέα, όπως το γλυκολικό ή το σαλικυλικό οξύ, αλλά είναι ένας πραγματικός θησαυρός για τις λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής. Επίσης  μειώνει την εμφάνιση των πόρων, ρυθμίζει τη λιπαρότητα, καταπολεμά την ακμή, συμβάλλει στην ενίσχυση της παραγωγής του κολλαγόνου και μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Αν έχεις εντυπωσιαστεί από όλα αυτά (και αυτό είναι απόλυτα λογικό), δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τον ορό Azelaic Acid Balancing Serum της Q+A!

4.    Q+Α Hyaluronic Acid Facial Serum

Υπάρχει άραγε λίστα με skincare προϊόντα που να μην περιλαμβάνει τις λέξεις «υαλουρονικό οξύ»; Δεν υπάρχει και υπάρχει σοβαρός λόγος γι’ αυτό! Πολύ απλά, το υαλουρονικό οξύ είναι το Α και το Ω κάθε ρουτίνας που αποσκοπεί να σου χαρίσει βαθιά ενυδατωμένο, λαμπερό και σφριγηλό δέρμα. Κι επειδή μιλάμε για ένα συστατικό-superstar, φροντίζει παράλληλα να μειώνει με φυσικό τρόπο την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα, απλά σπεύσε: το Hyaluronic Acid Facial Serum της Q+A θα σε εντυπωσιάσει.

Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τα σημάδια του χρόνου; Αν ναι, τότε μπορείς να βρεις όλους τους παραπάνω ορούς, καθώς τα άλλα προϊόντα Vitaskin και Q+A Skincare, σε όλα τα καταστήματα Holland & Barrett στην Κύπρο.


 

Tags Holland & Barrett, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2134 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2945 s // Total time: 2.5079 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X