Πετύχαμε στο pink carpet τον Κύπριο ηθοποιό στην "Barbie" στην πρεμιέρα της ταινίας


Πετύχαμε στο pink carpet τον Κύπριο ηθοποιό στην "Barbie" στην πρεμιέρα της ταινίας

Με κυπριακό “άρωμα” η ταινία που σπάει ταμία.   

Ρεκόρ εισπράξεων κάνει η ταινία της Barbie και σε αρκετές χώρες επικρατεί φρενίτιδα!

Τη λένε Μπάρμπαρα Μίλισεντ "Μπάρμπι" Ρόμπερτς και είναι 64 ετών, αλλά δεν της φαίνεται καθόλου. Γιατί είναι η διασημότερη κούκλα στον κόσμο, ιδιοκτησία της Mattel, η οποία μέσω της επιτυχίας της έφτασε να γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη παιχνιδο-εταιρεία παγκοσμίως πίσω από τη Lego Group.

Η ιδέα για την Barbie ήρθε στη σχεδιάστριά της Ρουθ Χάντλερ όταν έβλεπε την κόρη της Μπάρμπαρα (η οποία της δάνεισε και το όνομα) να παίζει με χάρτινες κούκλες που ήταν όλες μωρά. Η γερμανική κούκλα Μπιλντ Λίλι λειτούργησε ως μοντέλο και η Μπάρμπι λανσαρίστηκε στις 9 Μαρτίου 1959 ως "Teenage Fashion Model" σε ξανθή και μελαχρινή εκδοχή, με αλογοουρά και φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό με ασπρόμαυρες ρίγες. Τα ρούχα του πρώτου σετ παρουσίασής της, το οποίο κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία, σχεδιάστηκαν από τη Σαρλότ Τζόνσον και ράφτηκαν στο χέρι, με τις πωλήσεις της πρώτης χρονιάς να φτάνουν τα 350.000 κομμάτια.

Όπως γράφει ο Βάσος Χριστοφόρου, η ταινια της Greta Gerwig το πρώτο 3ημερο συγκέντρωσε 155 εκατομμύρια δολάρια σε ΗΠΑ και Καναδά.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν 33 μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου. Η Αυστραλή Margot Robbie στο ρόλο της εμβληματικής κούκλας 'Μπαρμπι', ο Ραιν Γκοσλιν στο ρόλο του Κεν και ο αγγλοκύπριος κωμικός και συγγραφέας Τζειμυ Δημητρίου, γνωστός από την βραβευμένη τηλεοπτική σειρά 'Staths Lets Flats' που του απέφερε 3 βραβεία.

Άρωμα Κύπρου στη Barbie

Ο Αγγλοκύπριος κωμικός ηθοποιός και σεναριογράφος, Τζέιμι Δημητρίου, είναι 35 χρόνων έχει βραβευθεί στα Bafta και έχει ήδη συνεργαστεί με την πλατφόρμα του Netflix. Γεννήθηκε το 1987 στο Λονδίνο από Αγγλίδα μητέρα και πατέρα απ' την Κύπρο. Η μεγαλύτερη αδελφή του, η Ναστάζια Δημητρίου είναι επίσης ηθοποιός και έχουν συχνές συνεργασίες. Το σχολείο δεν του άρεσε και αυτό που τον βοήθησε στο σατιρικό γράψιμο και τα λογοπαίγνια είναι το γεγονός ότι πάντα έμπλεκε την αγγλική γλώσσα με την κυπριακή διάλεκτο.

Σπούδασε θέατρο στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, στο οποίο μπήκε από τυπογραφικό λάθος στη βαθμολογία που του έδινε Α, το οποίο ποτέ δεν έγραψε στις εξετάσεις. Αυτό έγινε αντιληπτό μόλις στο δεύτερο έτος.

Από τότε, όμως, με σκληρή δουλειά απέδειξε πως το ταλέντο δεν εξαρτάται από βαθμολογίες. Συμμετείχε σε δεκάδες κωμικές σειρές και ταινίες, με κορυφαία στιγμή της ζωής του το Stath Lets Flats, με το οποίο κατάφερε πέρυσι να κερδίσει τρία βραβεία BAFTA. 

Δείτε πιο κάτω βίντεο και εικόνες από την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας και τον Κύπριο Jamie Demetriou στο pink carpet: 

 

 

Πηγή: sigmalive.com 

Photo Credits: ΚΥΠΕ
 

Tags barbie, πρεμιέρα, jamie demetriou, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1554 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2830 s // Total time: 2.4384 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X