"Λύγισε" ο πυροσβέστης ξάδερφος του Τριαντάφυλλου που μάχεται στη φλεγόμενη Ρόδο [βίντεο]


"Λύγισε" ο πυροσβέστης ξάδερφος του Τριαντάφυλλου που μάχεται στη φλεγόμενη Ρόδο [βίντεο]

Σπάει η φωνή του ενώ περιγράφει την κατάσταση στο νησί.   

Μεγάλη είναι η αγωνία για τις φλεγόμενες περιοχές στην Ελλάδα, με τη Ρόδο να αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα καθώς έχει καεί αρκετά μεγάλο μέρος του νησιού τόσο σε δασική έκταση όσο και σε περιουσίες ντόπιων. 

Η εκπομπή “Καλοκαίρι Yes” φιλοξένησε το πρωί τον Παναγιώτη Σωτηρίου, ξάδερφο του Τριαντάφυλλου, ο οποίος ως πυροσβέστης βρίσκεται στο καθήκον και περιέγραψε τα όσα συγκλονιστικά βιώνει το νησί. 

“Δίνουμε κάθε λεπτό και κάθε στιγμή μάχη. Εγώ λείπω από το σπίτι από το Σάββατο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους μου στην πυροσβεστική. Συγγνώμη πια δεν βγαίνει η φωνή μας […] Το μέτωπο είναι τεράστιο. Που να πρωτοπάει η πυροσβεστική. Οι πυροσβέστες δίνουν τη ψυχή τους κάθε μέρα. Λείπουν 2 και 3 ημέρες από το σπίτι τους”, είπε εμφανώς καταβεβλημένος. Δείτε το σχετικό βίντεο

 

 

Ο Τριαντάφυλλος θέλησε να κάνει και ανάρτηση στο instagram για τον ξάδερφό του, όπου έγραψε: “Εδώ βλέπετε τον ξάδερφο μου τον Παναγιώτη χωρίς φόβο με πάθος να έχει παλέψει για να σβήσει η φωτιά στη Ρόδο στο χωριό μου Απόλλωνα και παλεύει ακόμα ένας ήρωας όλοι οι πυροσβέστες με κίνδυνο να χάσουν την ζωή τους παλεύουν ακόμα εκεί στο νησί όλοι οι εθελοντές όλοι εσείς είσαστε οι αληθινοί ήρωες”. Δείτε τη σχετική εικόνα: 

Ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στο okmag.gr, περιέγραψε τα όσα οι δικοί του άνθρωποι βιώνον αυτές τις ημέρες στο νησί: Στο τσακ έχει γλιτώσει το σπίτι της μάνας μου, κάνουν όλοι ότι καλύτερο μπορούν. Έχει κατέβει η νεολαία να βοηθήσει, φίλοι, ανίψια και ξαδέρφια μου, προκειμένου να βοηθήσουν την κατάσταση. Το σπίτι μας είναι μέσα στο δάσος στον προφήτη Ηλία, αν η φωτιά φτάσει εκεί τελείωσαν όλα. Δεν είχαμε καθόλου βυτιοφόρα από αυτή την πλευρά του νησιού καθώς βρίσκονται όλα στη Νότια Ρόδο. Και όμως η νεολαία και παιδιά που είχαν αυτοκίνητα τέτοιου στυλ έσπευσαν να βοηθήσουν προκειμένου να σβήσει η φωτιά. Έπιασαν μάλιστα και δύο άτομα με γκαζάκια και μπιτόνια”.

Tags τριανταφυλλος, Παναγιωτης, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ, ροδος, ειδησεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2882 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2697 s // Total time: 2.5579 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X