Η Maria Menounos μας ξεναγεί στο παιδικό δωμάτιο της κόρη της [εικόνες & βίντεο]


Η Maria Menounos μας ξεναγεί στο παιδικό δωμάτιο της κόρη της [εικόνες & βίντεο]

Το cozy και άνετο δωμάτιο της μικρής Αθηνάς.   

Η 45χρονη Menounos έδωσε στο Us Weekly μια αποκλειστική ξενάγηση στο παιδικό δωμάτιο της κορούλας της, κατά τη διάρκεια της οποίας έδειξε το “αγαπημένο” και “πιο σημαντικό” μέρος του δωματίου.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Menounos: Η τρυφερή εικόνα του πατέρα της ως "cool παππούς" και την κόρη της

Να θυμίσουμε πως η Maria Menounos και ο Keven Undergaro έγιναν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας για πρώτη φορά και η είδηση έγινε γνωστή μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε το US Magazine, με την Menounos να φωτογραφίζεται μαζί με το νεογέννητο παιδάκι της. Η κόρη τους, Athena Alexandra γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου και έκανε ήδη το πρώτο της εξώφυλλο με τη μαμά της για το γνωστό περιοδικό.

Όσον αφορά στο παιδικό δωμάτιο η Menounos αποκάλυψε: “Είπα στον σχεδιαστή μου: ‘Έχω αυτά τα κομμάτια με σταυροβελονιά από τη μαμά μου και τη γιαγιά μου και θέλω πραγματικά να τα ενσωματώσεις στο δωμάτιο”, μοιράζεται.

Πάνω από την αλλάχτρα της Athena Alexandra κρέμεται μια σταυροβελονιά με την εικόνα ενός μικρού κοριτσιού που προσεύχεται, φτιαγμένη από την αείμνηστη μητέρα της, Litsa Menounos, ενώ τα vintage σχέδια σταυροβελονιάς βρίσκονται γύρω από την κούνια της Athena.

“Αυτό με φώτισε όταν το είδα. Δεν θα ήξερα καν τι να κάνω και πώς να το κάνω”, λέει η Menounos. Ανάμεσα στα πολλά παιχνίδια της Athenas είναι και ένας “μικρός ροζ ελέφαντας”, κάτι που η Maria δήλωσε ότι ελπίζει να έχει μεγάλη αξία για την κόρη της μια μέρα. “Έχω ακόμα το πρώτο μου λούτρινο ζωάκι που μου πήρε ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο και ξέρω πόσα σήμαινε αυτό για μένα”, εξηγεί. “Έτσι, ήθελα να μπορέσω να της πάρω και εγώ κάτι παρόμοιο”.

Εκτός από μια καλά εξοπλισμένη βιβλιοθήκη, μια κουνιστή πολυθρόνα και ένα μεγάλο μαξιλάρι, η Athena Alexandra έχει πολλά αξιολάτρευτα ρούχα για να την ντύσουν οι γονείς της. “Έχει μια μικρή στολή πεταλούδας”, λέει η οικοδέσποινα του podcast “Heal Squad” στο Us Magazine. Η Maria Menounos ακόμη αποκάλυψε ότι μιλάει στην κόρη της μόνο ελληνικά όπως έκανε κάποτε και ο δικός της μπαμπάς.

Για όλα τα είδη ένδυσης της μικρής, η Maria προτιμά ένα ζευγάρι παιδικά αθλητικά παπούτσια Nike που της χάρισε ένας θαυμαστής της. “Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου μικρά κομμάτια. Μου το χάρισε μια ακροάτρια της εκπομπής μου, την οποία βοήθησα με τον όγκο στον εγκέφαλό της”, σημειώνει. “Και έτσι, σχεδίασε κατά παραγγελία αυτά τα παπούτσια με τα λογότυπα των λεμονιών από την εκπομπή μου, ‘Heal Squad'”.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του παιδικού δωματίου της Athena είναι ένα κρεβάτι κανονικού μεγέθους για να ξεκουράζεται η νταντά του κοριτσιού -ή οι γονείς της- όσο η Athena κοιμάται. “Αν η μικρή κοιμάται για λίγο, η νταντά μπορεί να κοιμηθεί’, εξηγεί η Maria. “Όλοι έχουμε ένα μικρό μέρος για να χαλαρώσουμε, οπότε έχουμε το κρεβάτι εδώ για αυτόν τον λόγο”.

Για το σχεδιασμό του δωματίου, η Menounos λέει στο US Weekly ότι ήθελε να είναι “πολύ χαλαρό” και “πολύ ωραίο και απλό”. Δείτε το σχετικό βίντεο και την εικόνα: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

Πηγή: madamefigaro.cy 

Photo & Video Credits: Instagram @johnchapple, @usweekly
 

Tags maria menounos, ΔΩΜΑΤΙΟ, κόρη, διασημοι, Αθηνα, athena, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2848 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2780 s // Total time: 2.5627 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X