Άγγελος Αυγουστή - Μαρία Γεωργίου: Το επίσημο άλμπουμ με τις φωτογραφίες του γάμου τους


Άγγελος Αυγουστή - Μαρία Γεωργίου: Το επίσημο άλμπουμ με τις φωτογραφίες του γάμου τους

\"Μια ονειρική ημέρα που σίγουρα θα μείνει χαραγμένη για πάντα στις καρδιές μας\".

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν την Κυριακή 16 Ιουλίου ο Άγγελος Αυγουστή και η εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Γεωργίου. Το ζευγάρι πέρασε την πιο σημαντική μέρα του έρωτα τους έτσι όπως την ονειρεύτηκε. Στο πλευρό τους ήταν και πολλά επώνυμα πρόσωπα του νησιού μας που τους τίμησαν με την παρουσία τους. 

Ο τραγουδιστής επεφύλαξε μία έκπληξη στη σύζυγό του και στους παρευρισκόμενους στο wedding party καθώς λίγο πριν ξεκινήσει το γλέντι, εκείνος και η σύζυγός του χάρισαν τον πρώτο χορό στους καλεσμένους τους. Η έκπληξη του καλλιτέχνη ήταν ότι ο ίδιος ερμήνευσε το τραγούδι χορεύοντας στην αγκαλιά της συντρόφου του, επιλέγοντας το “Όσο έχω εσένα”.  Κατά τη διάρκεια του γαμήλιου πάρτι που ακολούθησε του μυστηρίου, η σύζυγος του τραγουδιστή χάρισε στον σύζυγό της και στους προσκεκλημένους τους ένα ζεϊμπέκικο στο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού “Αθήνα μου”

Χθες το απόγευμα δημοσίευσαν φωτογραφίες από το επίσημο άλμπουμ του γάμου τους και έγραψαν μεταξύ άλλων σε μία κοινή τους ανάρτηση: "Μια ονειρική ημέρα που σίγουρα θα μείνει χαραγμένη για πάντα στις καρδιές μας! Μια μέρα όπως ακριβώς την ονειρευτήκαμε. Ευχαριστούμε τον κάθε ένα ξεχωριστά που βρέθηκε στο πλευρό μας και έζησε μαζί μας αυτό το ταξίδι! Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειες μας, τους κουμπάρους μας και τους φίλους μας που ήταν κοντά μας κάθε λεπτό". Δείτε τις εικόνες στην πιο κάτω gallery:

Tags αγγελος αυγουστη, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5872 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2451 s // Total time: 2.8322 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X