Κώστας Αναγνωστόπουλος: Τον τσακώσαμε σε κοινές διακοπές με τη φημολογούμενη σύντροφο του [εικόνες]


Κώστας Αναγνωστόπουλος: Τον τσακώσαμε σε κοινές διακοπές με τη φημολογούμενη σύντροφο του [εικόνες]

Τι τους πρόδωσε;

H Ιλένια Ουίλιαμς και o Κώστας Αναγνωστόπουλος μετά τις φήμες πως είναι ένα από τα νέα ζευγάρια της ελληνικής showbiz προδώθηκαν από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν και κάνουν διακοπές στην Ίο. Μπορεί να μην τους είδαμε σε κοινές φωτογραφίες αλλά τους πρόδωσαν τα κοινά στιγμιότυπα από τις ίδιες τοποθεσίες στην ίδια χρονική στιγμή. 

Το ζευγάρι κρατάει σιγή οθχύος για το τι συμβαίνει μεταξύ τους. "Ο Κώστας τα τελευταία δυο χρόνια είναι πολύ κοντά μου. Με στήριξε πολύ μετά την απώλεια του πατέρα του. Είναι πολύ κοντά μου. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική ζωή μου, πολύ ήρεμη. Και να είχα σχέση με τον Κώστα ή κάποιον άλλον δεν θα στο έλεγα. Δεν θέλω να απασχολήσω με τα προσωπικά μου. Έχει συμβεί στο παρελθόν και δεν θέλω να το ξανακάνω" είχε πει η τραγουδίστρια. 

Μάλιστα η Μπέττυ Μαγγίρα είχε αποκαλύψει: "Ο πειρατής, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μένει πίσω από το σπίτι μου σε ένα στενό και μία γειτόνισσα δεν θα πω όνομα μου επιβεβαίωσε ότι είναι μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς εδώ και μήνες και βγάζουν τα σκυλιά τους έξω βόλτα… Και μένει σπίτι του κάποιες μέρες… το επιβεβαιώνουμε και εμείς"

 

Tags  Ιλένια Ουίλιαμς, Κώστας Αναγνωστόπουλος, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5154 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3318 s // Total time: 2.8471 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X