Η εμπειρία ομορφιάς του Beverly Hills: Πολυτελείς θεραπείες και ασύγκριτη κομψότητα


Η εμπειρία ομορφιάς του Beverly Hills: Πολυτελείς θεραπείες και ασύγκριτη κομψότητα

Η Sophy Dayana και η Victoria Καλυβίτου, μας μιλούν για το Beverly Hills Beauty Nicosia που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στην πρωτεύουσα, φέρνοντας κοντά μας, την εμπειρία ενός μοναδικού σαλονιού ομορφιάς

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς θεραπείες που προσφέρει το Beverly Hills Beauty στην Λευκωσία;

Victoria Kalyvitou: Το πρώτο που μου ήρθε να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση είναι «τα πάντα». Γιατί στην ουσία, αυτό είναι. Κάθε μας θεραπεία έχει τους θαυμαστές της, οι οποίοι έρχονται συνεχώς σε εμάς, και μερικοί από αυτούς μάλιστα, έρχονται και από άλλες πόλεις. Ωστόσο, αν μιλάμε για τις πιο δημοφιλείς θεραπείες, μπορώ να ξεχωρίσω την περιποίηση μαλλιών Tokio Inkarami, θεραπείες για το σώμα Endospheres, Hydrobath and Tesla Former, ενώ οι καλύτερες θεραπείες για το πρόσωπο είναι οι Hydrofacial και Augustinus Bader Signature Treatment. Παρεμπιπτόντως, χρειάζεται να σημειώσω ότι στη Λευκωσία οι πολυτελείς θεραπείες Augustinus Bader διατίθενται αποκλειστικά και μόνο στο κέντρο μας.

Πώς διαφοροποιείστε από άλλα κέντρα ομορφιάς στη Λευκωσία;

Victoria Kalyvitou: Είναι πολύ δύσκολο να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση χωρίς να προσβάλω τους ανταγωνιστές μας. Και δεν θέλω να υπερηφανεύομαι μπροστά σε εκείνους που δεν είναι στην πραγματικότητα ανταγωνιστές. Νομίζω ότι αυτή θα ήταν η καταλληλότερη απάντηση. Θα προτιμούσα να πω τι έχουμε κοινό. Είναι η φράση "κέντρο ομορφιάς". Γιατί πέρα από αυτό, όλα διαφέρουν ριζικά. Μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας με μια επίσκεψη στη σελίδα μας στο instagram: beverly.hills_nicosia

Ποιες είναι οι επιπλέον υπηρεσίες ή πακέτα που παρέχονται στο Beverly Hills Beauty;

Sophy Dayana: Με τον σημερινό έντονο και γρήγορο ρυθμό ζωής, ο χρόνος είναι πολύτιμος, γι' αυτό προσφέρουμε υπηρεσίες που γίνονται με 4 ή 6 χέρια. Έτσι μπορείτε ταυτόχρονα να φτιάξετε τα μαλλιά σας και να κάνετε Lamination στα φρύδια σας, μανικιούρ και πεντικιούρ, εξοικονομώντας τον πολύτιμο χρόνο σας και παράλληλα απολαμβάνοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας! Διαθέτουμε επίσης ειδικά πακέτα με κορυφαίες θεραπείες: Endospheres therapy, Hydrobath and Tesla Former, καθώς και περιποίηση βλεφαρίδων & φρυδιών και χτένισμα μαλλιών.

Πως προσαρμόζετε τις θεραπείες ή πακέτα που παρέχονται στο Beverly Hills Beauty;

Sophy Dayana: Ακούμε προσεκτικά του πελάτες μας! Πρώτα απ’ όλα ρωτάμε τι είναι αυτό που ζητά ο πελάτης μας. Τι θα ήθελε να αποκτήσει ή πως το βλέπει ο ίδιος. Με βάση τις απαντήσεις του, επιλέγουμε το κατάλληλο πακέτο υπηρεσιών. Μερικές φορές οι πελάτες δεν έχουν συγκεκριμένες ανάγκες και τότε μπορούμε να προσφέρουμε κάτι που θα μειώσει τα επίπεδα άγχους και θα τους χαρίσει την ξεκούραση και τη φρεσκάδα που χρειάζονται. Ποτέ δεν στοχεύουμε στο να πουλήσουμε, επιδιώκουμε να κάνουμε τον πελάτη να φύγει ευχαριστημένος, και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μας. 

Ποια είναι η συμβουλή σας για τους πελάτες που θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα ρουτίνα ομορφιάς; Τι προτείνετε σε νέους πελάτες;

Sophy Dayana: Αρχικά, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον ειδικό μας και να καθορίσετε την περαιτέρω πορεία της θεραπείας/περιποίησης του δέρματός σας. Θα συνιστούσα σίγουρα τη θεραπεία Hydrafacial, την αγαπημένη όλων των σταρ του Χόλιγουντ, την οποία κάνουν πριν βγουν στο κόκκινο χαλί. Καθαρίζει απαλά το πρόσωπο, ενώ παράλληλα το ενυδατώνει, χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας και εξαλείφει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Ποια είναι η προσέγγισή σας στην αντιμετώπιση της αντί-γήρανσης;

Sophy Dayana: Ακολουθούμε μια ολοκληρωμένη και υπεύθυνη προσέγγιση στο θέμα αυτό: συνδυάζουμε θεραπείες αντιγήρανσης και περιποίηση προσώπου στο σπίτι με επαγγελματικά προϊόντα. Όλα τα προϊόντα οικιακής περιποίησης επιλέγονται ξεχωριστά από τους ειδικούς μας, ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας. Επίσης υπό τις συνθήκες που υπάρχει ηλιοφάνεια όλο το χρόνο, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε να εφαρμόζουμε το αντιηλιακό μας πριν βγούμε από το σπίτι! Στους χώρους μας θα βρείτε εξαιρετικά αντηλιακά. 

Ποια είναι η προοπτική και οι στόχοι του Beverly Hills Beauty για το μέλλον;

Victoria Kalyvitou: Δεν θα σταματήσουμε μόνο με το άνοιγμα ενός καταστήματος στη Λευκωσία. Σίγουρα θα συνεχίσουμε και στο μέλλον. Ωστόσο, δεν μας αρέσει να μιλάμε για σχέδια, προτιμούμε απλά να παρουσιάσουμε το επόμενό μας project μόλις είναι έτοιμο!

Βρείτε το Beverly Hills Beauty στη Θεμιστοκλή Δέρβη 25C, 1065, στη Λευκωσία και στο τηλέφωνο 22623777, ως επίσης και στην υπόλοιπη Κύπρο και την Βιέννη. Ακολουθήστε το εδώ: beverly.hills_nicosia

Tags Beverly Hills Beauty, Sophy Dayana, Victoria Καλυβίτου, Beverly Hills Beauty Nicosia, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0073 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0353 s // Total time: 0.0426 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X