Caroline Labouchere: Το natural beauty look της σε βραδινή εμφάνιση στην Πάφο [εικόνες & βίντεο]


Caroline Labouchere: Το natural beauty look της σε βραδινή εμφάνιση στην Πάφο [εικόνες & βίντεο]

Οι συμβουλές ομορφιάς που δίνουν inspo για self-esteem.   

Στο νησί μας βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα το διάσημο μοντέλο Caroline Labouchere με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Κριθ “Το τίμημα της ομορφιάς”, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Cap St Georges Hotel & Resort στην Πάφο. 

Η Labouchere εντυπωσίασε με την απλότητα και την κομψότητά της, δίνοντας το παρών της στην παρουσίαση με το beauty look της να επιμελείται ο Βαλεντίνος Νικολάου, γνωστός make – up artist του νησιού. 

Ο ίδιος αποκάλυψε στο portal μας πως το μοντέλο λατρεύει το φυσικό αποτέλεσμα στο look της και υιοθέτησε για τη χθεσινοβραδινή εμφάνισή της ένα natural και fresh look, εφαρμόζοντας smokey eyes με γήινες και θερμές αποχρώσεις που τόνισαν τα γαλάζια της μάτια ενώ το look της ολοκληρώθηκε με διάφανα χείλη. 

Ο make – up artist έκανε λόγο για μία εξαιρετική και γειωμένη κυρία, επισημαίνοντας πως ήταν ευχαρίστηση να δουλέψει μαζί της. 

Κατόπιν, στην παρουσίαση πήρε τον λόγο και έδωσε κάποια beauty tips που ακολουθεί η ίδια, λέγοντας: “Θεωρώ ότι όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο (less is more) όσον αφορά στην ομορφιά. Δεν είμαι κατά οποιασδήποτε αισθητικής επέμβασης. Αλλά κάνε ότι σε κάνει ευτυχισμένη στο τέλος της ημέρας. Γιατί αν είσαι ευτυχισμένη θα ζεις περισσότερο […] Ζω για τον εαυτό μου”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο


 

Tags Caroline Labouchere, Βαλεντίνος Νικόλαου, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0924 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2630 s // Total time: 2.3554 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X