Το πάρτι γενεθλίων στην Πάφο με Ρουβά, Αργυρό και Φουρέιρα [εικόνες & βίντεο]


Το πάρτι γενεθλίων στην Πάφο με Ρουβά, Αργυρό και Φουρέιρα [εικόνες & βίντεο]

Η εντυπωσιακή τούρτα και το αμείωτο κέφι με τους super stars καλλιτέχνες.  

Ένα φαντασμαγορικό πάρτι πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 8 Ιουλίου στο Cap St Georges Hotel & Resort, στην Πάφο με αφορμή τα 50α γενέθλια του ιδιοκτήτη του πολυτελούς ξενοδοχείου, Γιώργου Ιωάννου. 

Ο εορτάζοντας διοργάνωσε ένα τριήμερο θεματικό πάρτι ξεκινώντας την Παρασκευή με κουβανέζικη βραδιά ενώ χθες φιλοξένησε για το πάρτι του, τρεις κορυφαίους Ελλαδίτες καλλιτέχνες οι οποίοι τα έδωσαν όλα επί σκηνής ενθουσιάζοντας τους προσκεκλημένους. Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα. Οι εορτασμοί για τα γενέθλια θα ολοκληρωθούν απόψε με “Mykonos party”.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους είδαμε και γνωστά πρόσωπα της showbiz όπως τον Λάκη Γαβαλά, την Caroline Labouchere , τον Χρύσανθο Τσουρούλλη, την Έμιλυ Γιολίτη, τη Γιώτα Παπαδοπούλου, την Αθηνά Παμπόρη, καθώς επίσης και τους δημοσιογράφους Γαβριέλλα Ζάρτηλα, Γιώργο Μιχαήλ, Άννα Κριθ και Κώστα Καρνάκη που διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις με τον εορτάζοντα. 

Τις εντυπώσεις, εκτός από τους τρεις καλλιτέχνες “έκλεψε” και η εντυπωσιακή τούρτα, η οποία ανάδυε μέσα από μία εξαώροφη κατασκευή σε σχήμα τούρτας. Δείτε πιο κάτω τα στιγμιότυπα από το πάρτι: 


 

Η ομάδα του ilovestyle.com εύχεται στον εορτάζοντα Χρόνια Πολλά.

Tags πάρτι, γιωργος ιωαννου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, cap st georges hotel & resort


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3989 s (232 Queries.) // Parse time: 0.7744 s // Total time: 3.1733 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X