Μαυρικίου – Παπαδόπουλος: Το γλέντι στο Τραχώνι και τα κουπέπια από τα χέρια της Ιλάειρας [εικόνες & βίντεο] 


Μαυρικίου – Παπαδόπουλος: Το γλέντι στο Τραχώνι και τα κουπέπια από τα χέρια της Ιλάειρας [εικόνες & βίντεο] 

Τα δύο ζευγάρια πέρασαν το σαββατοκύριακο μαζί στη Λεμεσό.   

Στο νησί μας βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη καθώς επίσης και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με τη σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση. 

Ο Παπαδόπουλος πραγματοποίησε εμφάνιση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νεολαίας Αγίου Μάμαντος στο Τραχώνι, την Πέμπτη, 29 Ιουνίου και στην εκδήλωση παρευρέθηκε εκτός από την οικογένεια του, το ζεύγος Μαυρικίου – Ζήση.

Ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα είχαν θερμό χαιρετισμό με τον πάτερ της ενορίας καθώς επίσης και με τους ντόπιους ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Γιώργος Παπαδόπουλος τον κάλεσε στη σκηνή προκειμένου να ερμηνεύσουν μαζί κάποια κομμάτια και να διασκεδάσουν τον κόσμο. 

Κατόπιν, τα δύο ζευγάρια απόλαυσαν κουπέπια από τα χέρια της Ιλάειρας, στις 3 τα ξημερώματα και επεφύλαξαν μία έκπληξη στους διαδικτυακούς τους φίλους κάνοντας ένα επικό tik tok βίντεο. Από τις αναρτήσεις τους στα social media έχουμε αντιληφθεί ότι πέρασαν μαζί το σαββατοκύριακο πραγματοποιώντας αρκετές συναντήσεις και εξόδους για φαγητό στη Λεμεσό. Δείτε στην πιο κάτω gallery τα στιγμιότυπα και το βίντεο

 

Photo Credits: Αλέξανδρος Περικλέους


 

Tags γιωργος παπαδοπουλος, γαλατεια βασιλειάδη, διασημοι, Ιλάειρα Ζήση, μαυρικιος μαυρικιου, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5882 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3237 s // Total time: 2.9119 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X