5 τρόποι για να κάνεις το γραφείο σου καλύτερο!


5 τρόποι για να κάνεις το γραφείο σου καλύτερο!

Αν το περιβάλλον της δουλειάς μας δεν είναι το σωστό τότε αυτό θα έχει άμεση επίδραση στην ψυχολογία μας.  

Στο χώρο εργασίας μας περνάμε ίσως τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας γι’ αυτό και ο χώρος αυτός πρέπει να είναι άνετος, όμορφος και να αποπνέει ηρεμία ούτως ώστε να μπορούμε να είμαστε πιο αποδοτικοί στη δουλειά μας. Γιατί αν το περιβάλλον της δουλειάς μας δεν είναι το σωστό τότε αυτό θα έχει άμεση επίδραση στην ψυχολογία μας. Μάθετε τους 5 τρόπους για να κάνετε πιο δημιουργικό το γραφείο σας λοιπόν!
1.Δημιούργησε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον Όσο μικρός και στενάχωρος και αν είναι ο χώρος που εργάζεσαι, υπάρχουν τρόποι να τον κάνεις να δείχνει πιο όμορφος. Από τα βασικά που πρέπει να εξασφαλίσεις είναι καλός φωτισμός, και σωστή καρέκλα για ορθή στάση σώματος. Μπορείς να φέρεις και πράγματα από το σπίτι σου: Μια μολυβοθήκη, ένα μικρό βάζο για να βάλεις ένα όμορφο λουλούδι, μία κορνίζα με φωτογραφία των αγαπημένων σου, θα σου αλλάξουν τη διάθεση.
2.Αν ο υπολογιστής σου συνέχεια κολλάει και εμφανίζει συνεχώς προβλήματα τότε πρέπει να απαιτήσεις εγκατάσταση καινούριου προγράμματος που θα κάνει πιο ομαλή την εργασία σου και θα σου διώξει φυσικά και τα νεύρα που δημιουργούνται από τα συνεχή προβλήματα του υπολογιστή σου.
3.Μην ξεχνάς να εφαρμόζεις στο εργασιακό σου περιβάλλον ότι κάνεις και στο σπίτι σου. Φρόντισε να εγκαταστήσετε κάδους ανακύκλωσης, χρησιμοποίησε κανονικά σκεύη αντί για πλαστικά, απενεργοποίησε τους υπολογιστές όταν φεύγεις από το γραφείο, κλείσε τα κλιματιστικά όταν αποχωρείς το απόγευμα.
4.Οργανώσου! Προμηθεύσου, ντοσιέ, κουτιά αποθήκευσης και οτιδήποτε θα κάνει το χώρο σου να είναι πιο τακτοποιημένος και οργανωμένος. Από τη μία πλευρά, θα βρίσκεις ότι ψάχνεις με μεγαλύτερη ευκολία, και από την άλλη θα ομορφύνεις το χώρο σου, με μικρές και ανέξοδες μικρές αλλαγές.
5.Μην ξεχάσεις τα φυτά. Τα λουλούδια και οι γλάστρες μπορεί να έχουν τρομερά οφέλη στο εργασιακό σου περιβάλλον. Θα δώσουν χρώμα στο χώρο σου και παράλληλα θα του δώσουν ζωντάνια. Γεμίζουν το χώρο με οξυγόνο, και μειώνουν τις επιπτώσεις της σκόνης.


 

Tags γραφειο, ψυχολογια, συμβουλές


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8792 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3633 s // Total time: 2.2425 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X