Θεοδώρα Chatila: Το φαντασμαγορικό 2ο πάρτι γενεθλίων της στο Λευκό Παλάτι της Σερβίας


Θεοδώρα Chatila: Το φαντασμαγορικό 2ο πάρτι γενεθλίων της στο Λευκό Παλάτι της Σερβίας

H νονά της, Πριγκίπισσα Αικατερίνη της διοργάνωσε το πιο αξέχαστο πάρτι της ζωής της.

Πριγκιπικά γενέθλια έκανε για τα 21 της χρόνια η Θεοδώρα Chatila κόρη της Azia Οικονομίδου Chatila, ιδιοκτήτριας του Azia Resort & Spa στην Πάφο και του γνωστού εμπόρου διαμαντιών Marwan Chatila. Τα ονειρεμένα γενέθλια τα διοργάνωσε η νονά της Πριγκίπισσα Αικατερίνη όπου μαζί με τον σύζυγο της Πρίγκιπα Αλέξανδρο της Σερβίας φρόντισαν η βαφτιστικιά τους αλλά και οι καλεσμένοι της να θυμούνται για πάντα αυτά τα γενέθλια.

Το τριήμερο εορταστικό πρόγραμμα γενεθλίων ξεκίνησε την Παρασκευή 30 Ιουνίου με πάρτι στο Βασιλικό Παλάτι της Σερβίας όπου αρχικά υπήρχε κόκτειλ, ακολούθησε δείπνο και στο τέλος πάρτι με χορό και διασκέδαση. Οι γαλαζοαίματοι Πριγκίπισσα Αικατερίνη και Πρίγκιπας Αλέξανδρος μαζί με την εορτάζουσα υποδέχονταν τους καλεσμένους και σε όλους έκανε εντύπωση η απλότητα τους και το πόσο προσιτοί ήταν με τους παρευρισκόμενους. Το πρωί του Σαββάτου το πρόγραμμα περιλάμβανε brunch και στη συνέχεια βαρκάδα. Το βράδυ υπήρχε το δεύτερο πάρτι στο Λευκό Παλάτι που τα πάντα ήταν φαντασμαγορικά. Από τη διακόσμηση, το φαγητό αλλά και το entertainment που φρόντισαν για τη βαφτιστικιά τους οι γαλαζοαίματοι. Να σημειώσουμε πως η πριγκίπισσα Αικατερίνη ήταν συνεχώς σε εγρήγορση αλλά και σε ρόλο party planner μιας και ακομπλεξάριστα έδινε οδηγίες και πρόσεχε όλες τις λεπτομέρειες ώστε το πάρτι να κυλάει με απόλυτο προγραμματισμό. 

Λίγο πριν το σβήσιμο της τούρτας έβγαλαν λόγο στους καλεσμένους οι γονείς της εορτάζουσας αλλά και η ίδια η Θεοδώρα που τόνισε πόσο περήφανη είναι που η νονά της είναι η Πριγκίπισσα Αικατερίνη η οποία αποτελεί έπνευση για εκείνη. Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη με δάκρυα συγκίνησης είπε μεταξύ άλλων: "Είμαι πολύ περήφανη για τη Θεοδώρα, θα ήθελα να ήμουν περισσότερο παρούσα στη ζωή της. Ο άνθρωπος που θα βρεθεί στη ζωή της θα είναι ο πιο τυχερός του κόσμου" με όλους να την χειροκροτούν παρατεταμένα και τη βαφτιστικιά της να την πλησιάζει χαρίζοντας της μία μεγάλη αγκαλιά. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το δεύτερο πάρτι στην πιο κάτω gallery:

 

Tags πριγκιπισσα αικατερινα, θεοδωρα chatila, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6486 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2941 s // Total time: 2.9427 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X