Κωνσταντίνος Αργυρός: Η στιγμή προσωπικής χρήσης βίντεό του που κυκλοφόρησε στα social media παρά τη θέλησή του [βίντεο]


Κωνσταντίνος Αργυρός: Η στιγμή προσωπικής χρήσης βίντεό του που κυκλοφόρησε στα social media παρά τη θέλησή του [βίντεο]

\"Ένιωσα παγιδευμένος\".

Αφοπλιστικά ειλικρινής ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Φαίη Σκορδά και πρόβαλε η εκπομπή "Πρωινό μας", την Πέμπτη, 29 Ιουνίου. 

Ο Έλληνας καλλιτέχνης ο οποίος γνωρίζει τεράστια επιτυχία, εξομολογήθηκε στην παρουσιάστρια μια αμήχανη στιγμή που έζησε στο παρελθόν, όταν βίντεο προσωπικής του χρήσης, κυκλοφόρησε παρά τη θέλησή του από θαυμάστρια του στα social media. 

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνος Αργυρός: Στη συναυλία του στη Λάρνακα η σύντροφός του [βίντεο]

Χαρακτηριστικά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέφερε πως fan του, τον πλησίασε του ζήτησε - όπως συνήθιζε τότε να κάνει- να στείλει την αφιέρωσή του σε κάποια φίλη της, με τον καλλιτέχνη να ανταποκρίνεται θετικά, να στέλνει την αγάπη του, τα φιλιά του, και να ανυπομονεί να συναντήσει την νεαρή σε κάποια από τις συναυλίες του. Ωστόσο ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε ζητήσει τότε αυτό το βίντεο να μην ανεβεί στα social media, προκειμένου να αποφύγει μια αρνητική τροπή που θα μπορούσε να πάρει.

Εν τέλει το βίντεο μια εβδομάδα μετά κυκλοφόρησε στο tiktok, με τον τραγουδιστή να νιώθει παγιδευμένος, καθώς στα σχόλια από κάτω τον έκραζαν που μίλαει σε 15χρονη, με τον ίδιο να προσθέτει: "Αποφεύγω από τότε να βγάζω βίντεο και να στέλνω τέτοιου είδους βιντεάκια, γιατί μπορεί να βρεις τον μπελά σου". Δείτε το βίντεο πιο κάτω: 

Tags κωνσταντινος αργυρος, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6177 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2865 s // Total time: 2.9042 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X