4 εντυπωσιακά καλοκαιρινά χτενίσματα για σγουρά μαλλιά


4 εντυπωσιακά καλοκαιρινά χτενίσματα για σγουρά μαλλιά

Οι τέλειες προτάσεις για τις καθημερινές σου βόλτες.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ήρθε η ώρα να αφήσεις τα φυσικά σου σγουρά μαλλιά να λάμψουν! Είτε χαλαρώνεις δίπλα στην πισίνα είτε χορεύεις το βράδυ σε ένα πάρτι στην παραλία, το styling στα σγουρά μαλλιά σου για την καλοκαιρινή σεζόν έχει να κάνει με το να δεχθείς τη φυσική ομορφιά της υφής τους, διατηρώντας τα δροσερά και ανάλαφρα.

Ετοιμάσου να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου με κομψά καλοκαιρινά χτενίσματα, ιδανικά για σγουρά μαλλιά.

#1. Beachy Waves

Δεν υπάρχει τίποτα σαν τα beach waves για να συμπληρώσει αυτές τις ηλιόλουστες καλοκαιρινές μέρες. Απόκτησε αυτό το messy look ψεκάζοντας ένα σπρέι με θαλασσινό νερό σε βρεγμένα μαλλιά, δουλεύοντας το απαλά με τα χέρια σου και αφήνοντάς τα να στεγνώσουν φυσικά. Για πιο έντονα waves, στρίψε μικρά τμήματα των μαλλιών σου γύρω από το δάχτυλό σου ενώ στεγνώνουν. Ολοκλήρωσε με μια λακ μαλλιών για να εξασφαλίσεις ότι τα beach waves σου παραμένουν σταθερά όλη την ημέρα.

#2. Ψηλή αλογοουρά

Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, η ψηλή αλογοουρά γίνεται σωτήρια. Αναβάθμισε αυτή την κλασική εμφάνιση αγκαλιάζοντας τις φυσικές σου μπούκλες. Απλώς συγκέντρωσε τα μαλλιά σου στην κορυφή του κεφαλιού σου, χρησιμοποιώντας μια απαλή βούρτσα ή τα δάχτυλά σου για να εξομαλύνεις το μπροστινό τμήμα για ένα κομψό φινίρισμα. Στερέωσε το με ένα λαστιχάκι στα μαλλιά και άφησε τις μπούκλες σου να πέσουν κάτω, δημιουργώντας ένα ογκώδες και παιχνιδιάρικο στυλ ιδανικό για καλοκαιρινές περιπέτειες.

#3. Pineapple Updo

Το pineapple updo είναι ένα top καλοκαιρινό χτένισμα για σγουρά μαλλιά. Για να πετύχεις αυτό το πρακτικό look, γύρισε το κεφάλι σου ανάποδα και μάζεψε τις μπούκλες σου σε μια χαλαρή αλογοουρά. Στερέωσε το με ένα scrunchie ή με μια κορδέλα τυλιγμένη στα μαλλιά. Αυτό το στυλ όχι μόνο κρατά τις μπούκλες μακριά από το πρόσωπό σου, αλλά διατηρεί επίσης το σχήμα τους και αποτρέπει το φριζάρισμα.

#4. Half-Up, Half-Down

Μια κομψή επιλογή για σγουρά μαλλιά. Συγκέντρωσε το επάνω τμήμα των μαλλιών σου, αφήνοντας μερικές μπούκλες χαλαρές γύρω από το πρόσωπό σου. Άφησε τις υπόλοιπες μπούκλες ελεύθερες. Αυτό το στυλ είναι τέλειο τόσο για χαλαρές ημέρες στην παραλία όσο και για πιο κομψές καλοκαιρινές βραδιές.

Tags σγουρα μαλλια, χτενίσματα, Ομορφια, hairstyles, curly hair, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.2624 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3125 s // Total time: 4.5749 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X