Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα έχωσε on air στον Παρτσώλη και άρχισε άγριος καυγάς [βίντεο]


Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα έχωσε on air στον Παρτσώλη και άρχισε άγριος καυγάς [βίντεο]

\"Δε με κατέστρεψες, έβαλες και εσύ το χεράκι σου\".

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στην εκπομπή "Πρωινό Μας" ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Νίκο Παρτσώλη. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος που ήταν καλεσμένος σήμερα μόλις έκατσε στο πάνελ της εκπομπής τα έχωσε στον δημοσιογράφο για διάδορα σχόλια που έκανε όσο εκείνος ήταν στο Survivor All Star.  Mάλιστα ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε πως είχαν τσακωθεί και εκτός air στο μακιγιάζ. "Έχω δει πάρα πολλά. Πάμε στο προκείμενο, μην τσακωθούμε. Τσακωθήκαμε στο μακιγιάζ" του είπε με τον δημοσιογράφο να απαντάει: "Δεν έχει δει κανένα επεισόδιο. Ό,τι του έχουν πει. Δεν έχεις δει…". 

Διαβάστε ακόμα: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο δημόσιος διάλογος με τον Βασάλο και η σημερινή τους σχέση [εικόνες]

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε: "Έχω δει πάρα πολλά. Έλενα ήσουν πολύ αντικειμενική, σε αντίθεση με τον Παρτσώλη που ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος είχε εμμονή μαζί μου. Και ο Νίκος Γεωργιάδης που κάθεται αυτή τη στιγμή δίπλα μου και γελάει και με έλεγε σατανικό. Εγώ δεν έχω ανάγκη να με στηρίξει κάποιος, με ενδιαφέρει να λέγονται τα πράγματα έτσι όπως γίνονται και όχι να παραφράζονται, Νίκο!".

Τότε οι τόνοι ανέβηκαν και ο δημοσιογράφος της εκπομπής είπε: "Ο Κωνσταντίνος το θεωρεί πως εγώ τον πέταξα από το παιχνίδι από το παραθυράκι αυτό που βγαίνω 5 λεπτά. Αυτό μου έλεγες πριν" με τον Βασάλο σε έντονο ύφος να του λέει: "Βγήκε μια εικόνα διαφορετική από αυτή που θα έπρεπε να είναι. Δε με κατέστρεψες, έβαλες και εσύ το χεράκι σου όμως. Αν κατάφερα και εγώ να χειραγωγήσω 38 παίκτες να μη με ψηφίζουν, θα ήμουν πολύ μεγάλος μάγκας. Έπρεπε να έχω βγει νικητής." Δείτε πως εξελίχθηκε η μεταξύ τους ένταση on air

Tags Κωνσταντίνο Βασάλο, Νίκο Παρτσώλη, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7549 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3082 s // Total time: 3.0630 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X