Μάρα Κωνσταντίνου: "Κόπηκε" η εκπομπή της και έριξε δημόσια το "καρφί" της


Μάρα Κωνσταντίνου: "Κόπηκε" η εκπομπή της και έριξε δημόσια το "καρφί" της

\"Κάποιος άλλος δεν καταλαβαίνει τη φλόγα σου\"

Τέλος η μουσική εκπομπή "Playlist" με τη Mάρα Κωνσταντίνου από το ΡΙΚ, όπως δημοσίευσε το showbiz.com.cy, η οποία το προηγούμενο Σάββατο αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της. "Kαλή συνέχεια και να θυμάστε να επιλέγετε πάντα την ελπίδα, την αξιοπρέπεια και το κεφάλι πάντα ψηλά. Καλό σας βράδυ, καλό καλοκαίρι και στο επανιδείν" είπε κλείνοντας την εκπομπή αφού δεν πήρε πράσινο φως μιας και του χρόνου θα προβάλλεται το Famestory από το κρατικό κανάλι με έπαθλο, ο νικητής να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision τo 2024. 

H ηθοποιός, τραγουδίστρια αλλά και παρουσιάστρια έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram και έγραψε: “Μην σβήνεις την φωτιά σου γιατί κάποιος άλλος δεν καταλαβαίνει τη φλόγα σου. Αυτό το Σάββατο ήταν το τελευταίο. Το ταξίδι ήταν καταπληκτικό. Νιώθω περήφανη”.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η μοναδική εκπομπή του κρατικού καναλιού που δεν πήρε το “πράσινο φως” για τη νέα σεζόν καθώς πρόσφατα ολοκληρώθηκε και ο κύκλος της απογευματινής ψυχαγωγικής εκπομπής “Όλα στον αέρα”. Αυτό που ακούγεται στον χώρο των media είναι μία μεγάλη αλλαγή όσον αφορά στο περιεχόμενο που θα συμβεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο ΡΙΚ με πρόσωπα και εκπομπές στο πλαίσιο μίας νέας κατεύθυνσης στο πρόγραμμα του καναλιού.

 

Tags gossip, showbiz cy, celebrities, μαρα κωνσταντινου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6243 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2403 s // Total time: 2.8646 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X