Αποκαλυπτική η Στέλλα Στυλιανού: "Περνούσα άσχημα, είχα κρίσεις πανικού στον ύπνο μου"


Αποκαλυπτική η Στέλλα Στυλιανού: "Περνούσα άσχημα, είχα κρίσεις πανικού στον ύπνο μου"

\"Έχω βιώσει ανταγωνισμό κυρίως από άνδρες\"

Μια εξομολογητική συνέντευξη είδαμε να παραχωρεί την εκπομπή "Όλα για τη Ζωή μας", με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, η Στέλλα Στυλιανού, το Σάββατο, 24 Ιουνίου.

Η Κύπρια δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega Ελλάδος, μοιράστηκε στον τηλεοπτικο άερα της εκπομπής, τις δικές της εμπειρίες γύρω από το θέμα του ανταγωνισμού ανάμεσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες, ενώ αποκάλυψε πως ήρθε αντιμέτωπη με τις κρίσεις πανικού.

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει o Νίκος Φλωρινώτης για τον καρκίνο - "Ταλαιπωρήθηκα με φρικτούς πόνους - 5 χρόνια το κουβαλούσα" [βίντεο]

Συγκεκριμένα σχολίασε τα εξής: "Είμαι αρκετά χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης και έχω βιώσει ανταγωνισμό κυρίως από άνδρες. Έχω βρεθεί σε συνθήκη συμπαρουσίασης εκπομπής και εκεί ο συμπαρουσιαστής ήταν άνδρας και εκεί κάτι δεν πήγε καλά. Οι άνδρες θέλουν να είναι κυρίαρχοι ενώ οι ρόλοι είναι ίσοι, ότι έχουν τον πρώτο λόγο. Το ακούω ότι μπορεί να είναι στερεότυπο, είναι κυρίως θέμα ανθρώπου. Το να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, αυτό βοηθά τους ανθρώπους να εξελίσσονται μέσα από αυτή τη σχέση" .

Και πρόσθεσε μετέπειτα για τον τοξικό ανταγωνισμό: "Εάν όμως υπάρχει τοξικός ανταγωνισμός, μπλοκάρει του ανθρώπους. Έχω σκεφτεί να φύγω από κάποια δουλειά. Περνούσα άσχημα, είχα κρίσεις πανικού στον ύπνο μου. Είχα μιλήσει με έναν ειδικό και μου είχε πει ότι σωματοποιώ το άγχος μου".

Tags Στέλλα Στυλιανού, διασημοι, κρισεις πανικου, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2462 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2724 s // Total time: 2.5186 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X