Ο Πάνος Κολιάς στο Veramànd Studio


Ο Πάνος Κολιάς στο Veramànd Studio

Πως ο Καλλιτέχνης βρίσκει κίνητρα για να συνεχίζει να δημιουργεί

Οι καλλιτέχνες αντιμετωπίζουν απόρριψη και σκληρό ανταγωνισμό σχεδόν καθημερινά. Σε αυτή τη συνάντηση της πλατφόρμας FrEE RIDE θα συζητηθεί πως μπορεί κανείς να βρει κίνητρα για να ενδυναμώσει τον εαυτό του και να συνεχίσει τη δημιουργική του πορεία, πως μπορεί κανείς να διαχειριστεί την απόρριψη, να συνεχίζει την προσπάθεια δημιουργικά χωρίς οι διαφορετικές μορφές κριτικής να επηρεάζουν την παραγωγικότητά του. Είτε είσαι ερασιτέχνης, είτε επαγγελματίας καλλιτέχνης, αυτή η συζήτηση σε αφορά αφού σίγουρα θα βρεις χρήσιμους τους προβληματισμούς, τις σκέψεις και τις προτάσεις του Πάνου.

Τι είναι το FrEE RIDE:

Το VERAMàND STUDIO με στόχο την προώθηση του διαλόγου προσφέρει χωρίς εισιτήριο, μέσα από την καινοτομική πλατφόρμα ανοιχτών συζητήσεων, FrEE RIDE, το πλαίσιο σε δημιουργικούς ανθρώπους, καλλιτέχνες, επιστήμονες και επιχειρηματίες, από την Κύπρο και το εξωτερικό, για να συζητήσουν με επίλεκτο κοινό ζητήματα που τους απασχολούν και τους αφορούν, το έργο, την έρευνα ή/και πτυχές της προσωπικότητάς τους ενδεχομένως άγνωστες στο ευρύ κοινό.

Πότε: Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2013

Που: Η τοποθεσία και ακριβής ώρα ανακοινώνεται μόνο σε όσους κρατήσουν θέσεις.

Κόστος: Το FrEE RIDE δεν έχει κανένα απολύτως κόστος συμμετοχής

Πληροφορίες & Κρατήσεις: στο τηλέφωνο 70.000.625

Λίγα λόγια για τον ΠΑΝΟ ΚΟΛΙΑ

Όταν στα δέκα του χρόνια βρήκε τον εαυτό του να δείχνει στο καθηγητή του ακορντεόν πώς να διασκευάζει και να μετεγγράφει τραγούδια για άλλα μουσικά όργανα, γνώριζε ότι προοριζόταν για μια ζωή μέσα στη μουσική. Άρχισε να συνθέτει στα 16 του και σύντομα έμαθε να παίζει διάφορα όργανα και συμμετείχε σε συγκροτήματα από διαφορετικούς χώρους της μουσικής, από το hard rock μέχρι και το παραδοσιακό ethnic. Συμμετείχε σε συναυλίες των ASIA και Steve Lukather ως support act.

Ως μέλος των βασικών ομάδων που δημιούργησαν το λογισμικό της Apple με το όνομα GarageBand αλλά και το θρυλικό Logic, ο Πάνος έχει ασυνήθιστα βαθιά γνώση της σύγχρονης τεχνολογίας του ήχου.

Έχει συμβόλαια με διάφορους μουσικούς εκδοτικούς οίκους κυρίως στις Η.Π.Α, συνθέτει και πραγματοποιεί μουσικές παραγωγές για μεγάλα τηλεοπτικά προγράμματα, ενώ γράφει και σύγχρονη ορχηστρική μουσική. Είναι συμπαραγωγός 2 δίσκων hard rock και κυκλοφόρησε ένα δίσκο με ελληνικά νανουρίσματα με τη σοπράνο Μάιρα Μηλολιδάκη. Υπογράφει επίσης τη σύνθεση και την παραγωγή της μουσικής σε μικρού μήκους ταινίες στο πλαίσιο των 168 hours film project και 48 hours film project.

Ο Πάνος είναι Λέκτορας στο Hochschule für Musik und Theater του Αμβούργου, όπου διδάσκει Μουσική Τεχνολογία και Σύνθεση για τον Κινηματογράφο. Εργάζεται ως συνθέτης, μουσικός, εκπαιδευτικός, copyist, ενορχηστρωτής και τεχνικός σύμβουλος.

Tags Veramànd Studio, πανος κολιας, veramand studio


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9226 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3575 s // Total time: 3.2801 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X