Βουτιές με στυλ 


Βουτιές με στυλ 

Ανακάλυψε τα τελευταία trends, καινοτομίες για μαγιό και κομμάτια παραλίας των M&S

Καθώς η καλοκαιρινή σεζόν βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, μια πρώτη βουτιά στην γκαρνταρόμπα μας είναι απαραίτητη πριν την παραλία. Η ανανέωση, ειδικά το καλοκαίρι, επιβάλλεται ώστε το στυλ να συγχρονίζεται με τα τελευταία trends για μαγιό και ρούχα παραλίας. Πριν το πρώτο μπάνιο λοιπόν κάντε μια στάση στα M&S ώστε να μην χρειάζεται να χάσετε τον χρόνο σας αλλού, αφού αποτελεί τον απόλυτο προορισμό μόδας που εδώ και χρόνια επαναστατεί, προσφέροντας επιλογές για εντυπωσιακά look στην παραλία με μοναδικά σχέδια και καινοτομίες. 

Τα M&S αντιλαμβάνονται ότι το κάθε άτομο είναι μοναδικό και γι’ αυτό προσφέρουν μεγάλη ποικιλία στη συλλογή μαγιό τους με μια σειρά από διαφορετικά στυλ που ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους και εξυπηρετούν όλα τα γούστα. Από τα κομψά one-pieces μέχρι τα μοντέρνα μπικίνι, μπορείς να δημιουργήσεις το τέλειο σύνολο που θα κολακεύσει την κάθε σιλουέτα και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση. Κάνε μια δροσερή «βουτιά» στον κόσμο των έντονων υφασμάτων, των ζωηρών prints, των εντυπωσιακών χρωμάτων και μοτίβων, όλα σχεδιασμένα για να σε κάνουν να νιώσεις εντυπωσιακή κάτω από τον καυτό καλοκαιριάτικο ήλιο. 

Αυτό που κάνει τα μαγιό των M&S να ξεχωρίζουν είναι η αδιάκοπη αναζήτηση της καινοτομίας. Η συλλογή ενσωματώνει τεχνολογίες όπως τη Magic 360° Tummy Control και Secret Slimming™ που συγκρατούν την κοιλιά και τονίζουν τη μέση, τη StayNew™ που προσφέρει ανθεκτικότητα στο χλώριο και στον ήλιο κρατώντας ζωηρό το χρώμα, και τη Sun Smart UPF50+  για προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες.

Συμπλήρωσε το look σου στην παραλία με τα δροσερά λινά κομμάτια των M&S. Η κολεξιόν παρουσιάζει μια υπέροχη σειρά από λινά παντελόνια, αέρινα φορέματα και πουκαμίσες, όλα σχεδιασμένα για μια μοδάτη καλοκαιρινή εμφάνιση.  

Οι προτάσεις δεν σταματάνε εδώ! Ανακάλυψε μια πλούσια επιλογή από αξεσουάρ και σανδάλια που ολοκληρώνουν το σύνολο και σίγουρα θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα.

Έτοιμη για ένα καλοκαιρινό εντυπωσιακό look στην παραλία; Ανακάλυψε τα τελευταία trends και προτάσεις για την παραλία σε όλα τα κατάστημα Μ&S ή online στο https://modeand.com/ για παραγγελίες για τη Λευκωσία, ενώ για παραγγελίες για τις πόλεις Λεμεσό, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πάφο, επισκέψου το www.symeonidesfashion.com

Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των €30.
 

Tags Marks & Spencer, fashion, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0097 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0452 s // Total time: 0.0548 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X