Νατάσα Θεοδωρίδου: Η δημόσια έκκληση στην Μενεγάκη - "Άκουσε με λίγο.Τα πράγματα είναι σοβαρά" [βίντεο]


Νατάσα Θεοδωρίδου: Η δημόσια έκκληση στην Μενεγάκη - "Άκουσε με λίγο.Τα πράγματα είναι σοβαρά" [βίντεο]

\"Είναι ντροπή αυτό...Ελένη, σαν αδελφή στο ζητάω\".

Δημόσια έκκληση στην Ελένη Μενεγάκη, είδαμε να απευθύνει μέσα από την εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι", όπου και βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Δευτέρας, 19 Ιουνίου, η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μεταξύ Μουτσινά - Θεοδωρίδου, ο παρουσιαστής, θέλησε να γνωστοποίηση στην Ελληνίδα τραγουδίστρια, πως η κουμπάρα της, δεν τον ακολουθεί στο instagram, με εκείνην να παίρνει την κατάσταση στα χέρια της, και να ζητάει on air, να ακολουθήσει η Ελένη Μενεγάκη στο instagram, επικαλούμενη μάλιστα την αδελφική σχέση και αγάπη που έχουν. 

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Πρώην συνεργάτης της την "καίει" - "Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί της" [βίντεο]

Συγκεκριμένα, η Νατάσα Θεοδώριδου: "Ελένη, άκουσε με λίγο. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Ελένη, αυτό δε μου άρεσε που μου είπε τώρα ο Νίκος. Είναι ντροπή αυτό. Δεσμεύεσαι. Είναι σαν να το κάνω εγώ. Εμείς είμαστε οικογένεια, αδερφές, ξαδέρφες,-  ό,τι θες. Η μαμά σου λέει ότι μοιάζουμε. Η κυρία Γεωργία, η κυρία Ζέτα λέει ότι μοιάζουμε σαν αδελφές…Ελένη, σαν αδελφή στο ζητάω, ακολουθείς τον Νίκο τώρα… Απογοητεύτηκα εγώ τώρα. Ακολουθιόσασταν; Επειδή την ξέρω, είναι κουλαμάρα αυτό τώρα. Δε σε ξεακολούθησε. Δεσμεύτηκα εγώ. Θα πάω εγώ στο κινητό της και θα σε ακολουθήσω. Δεσμεύτηκες τώρα Ελένη, θα εκτεθώ στο πανελλήνιο". Δείτε το βίντεo:

Tags gossip, showbiz, celebrities, ελενη μενεγακη, Νατάσα Θεοδωρίδου, νικος μουτσινας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3190 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2277 s // Total time: 3.5467 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X